Mannen ber artificiell intelligens om ett viktminskningsprogram: han får överraskande resultat

av Titti Carlberg

22 Juni 2023

Mannen ber artificiell intelligens om ett viktminskningsprogram: han får överraskande resultat
Advertisement

Det finns många människor som vill gå ner i vikt eller bara tona kroppen och hålla sig i form genom att försöka engagera sig i sport och äta en hälsosam kost. Men det händer ofta att resultatet inte är tillfredsställande, vilket gör det nödvändigt att man tar hjälp av yrkesverksamma inom sektorn, såsom näringsexperter eller personliga tränare.

En amerikansk man vände sig till artificiell intelligens, vilket gav ett fantastiskt resultat, tack vare ChatGPT.
Låt oss se hur och vilket resultat han uppnådde på kort tid.

via West Observer

Advertisement
Greg Mushen/Facebook

Greg Mushen/Facebook

Greg Mushen, från Seattle, USA, bestämde sig för att inte vända sig till vilken personlig tränare som helst för att gå ner i vikt och komma tillbaka i form, utan han förlitade sig på artificiell intelligens för att nå sitt mål. När han hörde talas om ChatGPT, trodde mannen att det kunde vara lösningen för honom: efter bara tre månaders användning av chatboten hade han gått ner 12 kilo. Mushen ägnade sig specifikt åt löpning och engagerade sig gradvist åt andra sorters fysisk träning. Faktum är att han råder att börja måttligt för att sedan gradvis öka intensiteten.

Mannen hävdar att träningsprogrammet som rekommenderades till honom av artificiell intelligens, till en början verkade lite för enkelt, vilket fick honom att hysa tvivel om dess potentiella effektivitet.

Advertisement
Chat GPT Open AI

Chat GPT Open AI

"Jag tyckte att det var konstigt att övningarna var så lätta. Jag är en påhittig person, så det var motsatsen till hur jag intuitivt skulle ha gått tillväga på egen hand. Jag har en tendens att gå fram för hårt, att bränna ut mig på en gång."

Till hans förvåning började träningen, allt eftersom dagarna gick, stimulera honom mer och mer, utan att lämna honom utmattad av ansträngning. Hans allmänna värden förbättrades avsevärt, så pass att han började känna sig full av energi.

Efter bara 90 dagar hade Greg gått ner 12 kg och nu brinner han för träningen som aldrig förr, så pass att han kan hänga med i sin 6-åriga dotters tempo. Han utesluter inte, nu när han har uppnått detta resultat att genomföra sin plan med en löptränare.

Vad tycker du om detta? Skulle du anförtro dig åt ett träningsprogram av artificiell intelligens eller föredrar du mer traditionella metoder, som gymmet och en personlig tränare av kött och blod?

Advertisement