Passageraren filmar en man som lagar flygplansvingen med tejp (+VIDEO)

av Titti Carlberg

26 Maj 2023

Passageraren filmar en man som lagar flygplansvingen med tejp (+VIDEO)
Advertisement

Ett av de medel som används mest när långa resor måste göras är flygplanet, som på kort tid gör det möjligt att minska på avstånden som annars skulle vara oöverbryggbara. Planet är dock ett flygfordon som därför färdas högt upp i himlen, långt ovanför marken, vilket kan oroa många, eftersom det anses vara osäkert. Av denna anledning försöker de som är flygrädda att lugna ner sig kanske genom att försöka andas djupt eller kanske genom att försöka somna så snabbt som möjligt för att kunna glömma var de befinner sig.

Men det är nog ganska säkert att passagerarna på det här planet inte kände sig speciellt säkra när de såg en av flygbolagets anställda reparera planets ena vinge med tejp.
Låt oss se vad som hände.

via myhoneysmacks4867/YouTube

Advertisement
myhoneysmacks4867/YouTube

myhoneysmacks4867/YouTube

Bland passagerarna fanns en influencer, känd under pseudonymen myhoneysmacks, som efter att ha hittat sin plats och slagit sig ner i väntan på att planet skulle lyfta, började se sig omkring, studera de andra resenärerna och då och då titta ut genom fönstret. Det var när hon observerade vad som hände utanför som en detalj fångade hennes uppmärksamhet, en av flygbolagets anställda satt och tejpade vingen.

Advertisement
myhoneysmacks4867/YouTube

myhoneysmacks4867/YouTube

Så fort hon insåg vad som hände bestämde hon sig för att ta upp mobilen och spela in en video. Under klipet hörs kvinnan som förutom att förklara vad som visades i videon också uppgav att hon aldrig mer kommer att resa med "Spirit"

"Detta är den exakta anledningen till att jag aldrig mer kommer att flyga med Spirit. Jag bryr mig inte om att det är en speciell flygplanstejp eller vad som helst, jag litar inte på det. Att åtgärda en skada precis innan man ska lyfta med passagerare redan ombord är inte korrekt, det kan framför allt skrämma folk, jag rekommenderar starkt att inte göra det."

Videon ådrog sig ett stort antal visningar, så många att även flygbolagets anställda ingrep och förklarade användbarheten av åtgärden. Faktum är att tejp är det bästa verktyget för att reparera flygplan, eftersom det framför allt är tillverkat av ett material som klarar motstå vindar som når hastigheter på 1000 km/h och extrema atmosfäriska förändringar.

Vad hade du gjort om du var passagerare på det planet?

Advertisement