Hon bär kortkort och tajta kläder: denna 60-åriga mormor som dansar på sociala medier väcker avundsjuka hos många

av Titti Carlberg

21 Augusti 2023

Hon bär kortkort och tajta kläder: denna 60-åriga mormor som dansar på sociala medier väcker avundsjuka hos många
Advertisement

I vårt samtida samhälle har sociala medier i allt större utsträckning tagit en viktig roll. De har blivit samhällets stödpunkt, eftersom de har sett till att det skapas en verklig virtuell verklighet, där man kan koppla ihop människor som bor på långt avstånd från varandra. Sociala medier bygger mest på videor och bilder, vem som helst kan genom ett foto eller ett klipp berätta om sig själv och sitt liv, och nästan helt eliminera begreppet integritet. Man kan nästan säga att det är som att leva på en scen eftersom man ständigt visar upp sig för andra.

Det finns vissa människor som har gjort sociala medier till sitt arbete och dagligen delar bilder på sig själva. Men all denna synlighet har utsatt dem för kritik.

Mormodern som är huvudpersonen i vår berättelse är väl medveten om det, hon älskar att publicera videor där hon dansar iklädd minikjol. Just därför drabbas hon ofta av förebråelser, men hon bryr sig inte om vad andra tycker om henne.
Låt oss se hennes historia.

via lolilm/Instagram

Advertisement
lolilm/Instagram

lolilm/Instagram

Dolores Lopez Martinez är en 60-årig kvinna som dock känner sig mycket yngre än sin ålder. Faktum är att hon vill bevisa att ålder inte är annat än en siffra, och det som spelar roll är ens själ. Hon publicerar ofta videor där hon dansar iklädd korta kjolar på sociala medier. I klippen hon delar kan man se all hennes energi och vitalitet och hon ser ut att vara yngre än vad som står på hennes identitetskort.

Enligt henne är kläder inget annat än en yttre manifestation av ens karaktär, av den anledningen ska ingen kritisera hur andra klär sig, eftersom vi alla är fria att bära de kläder vi vill, oavsett om de är vågade eller för pråliga. Det finns ingen ålder där man inte längre kan bära vissa kläder.

Advertisement
lolilm/Instagram

lolilm/Instagram

Många älskar hennes livsglädje, just för att hon utstrålar vitalitet från varje por. Hennes danser skänker glädje, faktum är att många webbanvändare fyller henne med komplimanger.

"Jag önskar jag hade en mormor som dig", "du ser mycket yngre ut" och "alla borde veta hur man har roligt, som du, om man gillar något är det rätt att göra det, utan att någon ska döma en för det".

lolilm/Instagram

lolilm/Instagram

Vid sidan av hennes supportrar finns det dock även belackare som anser att en kvinna i hennes ålder inte ska bete sig som hon gör: "är man sextio år gammal ska man inte klä sig i korta kjolar" eller "det är inget bra uppförande".

Även om många kritiserar henne, bryr hon sig inte: "Det intresserar mig inte om de pratar om mig, de får tycka vad de vill, jag kommer ändå fortsätta att ha roligt".

Vad tycker du?

Advertisement