Hon delar en selfie som hon tagit i badrummet, men webbanvändarna fokuserar bara på två speciella detaljer

av Titti Carlberg

13 Augusti 2023

Hon delar en selfie som hon tagit i badrummet, men webbanvändarna fokuserar bara på två speciella detaljer
Advertisement

I det samtida samhället har sociala medier fått en alltmer övervägande roll, de har gett liv åt en icke-plats, en sorts virtuell verklighet, som sammankopplar och förbinder folk med varandra, oavsett om man känner varandra eller inte.

Med det har utseendet blivit en grundläggande aspekt, att visa upp sig har blivit väldigt viktigt. Denna synlighet är dock inte alltid positiv.

Faktum är att huvudpersonen i vår berättelse bestämde sig för att publicera en selfie som hon tagit i badrummmet. Bilden blev snabbt viral, synd dock att webbanvändarna bara fokuserade på två särskilda detaljer.
Låt oss se vilka.

via Buzz Feed News

paula_sophie_garcia/Instagram

paula_sophie_garcia/Instagram

Paula Sophia Garcia Espinon, känd under pseudonymen paula_sophie_garcia, är en ung tjej som älskar att forografera sig själv och visa sin kropp på sociala medier. Nu för tiden är det inte längre bara en trend att ta selfies, utan en normalitet.

Så fort alla har en stund över tar de fram sin smartphone för att knäppa ett kort. Även denna tjej älskar att föreviga bilden sig själv. Men nu har hon förstått, på egen bekostnad, kraften och betydelsen av sociala medier. För ofta tittar inte folk bara på förgrunden utan analyserar alla element på fotot.

Advertisement
paula_sophie_garcia/Instagram

paula_sophie_garcia/Instagram

Den här unga tjejen bestämde sig för att ta en selfie, när hon var på semester i Mexiko, i hotellets badrum. Några dagar senare hade bilden blivit viral, för något oväntat. Faktum är att två detaljer som nästan kunde anses vara inkonsekventa, väckte webbanvändarnas uppmärksamhet.

Faktum är att två detaljer i bilden fick många att ställa frågor.

Hon delar en selfie som hon tagit i badrummet, men webbanvändarna fokuserar bara på två speciella detaljer - 3

Om man tittar noga på en bild kan man lägga märke till saker som man inte ens märker vid en första anblick. På bilden uppfattas det nämligen att vattenavloppet har utformats på ett mycket konstigt sätt, istället för att döljas bakom toalettstolen finns det bredvid den, vilket skapar en ful effekt.

Hållaren till toalettpappret är placerad på ett långt avstånd från toalettstolen, en detalj som väcket stor tvekan hos webbanvändarna.

"Jag tänkte inte riktigt på var saker var när jag tog bilden. Jag fokuserade bara på hur jag såg ut snarare än detaljerna runt omkring. Jag hade aldrig lagt märke till dessa saker förrän folk påpekade dem för mig".

Vad tycker du? Skulle du ha lagt märke till dem?

Advertisement