Hon säljer sitt hem för att göra om sitt ansikte: nu ser hon yngre ut men bor på den här platsen

av Titti Carlberg

08 Augusti 2023

Hon säljer sitt hem för att göra om sitt ansikte: nu ser hon yngre ut men bor på den här platsen
Advertisement

En del människor gillar inte sitt eget utseende. När de ser sig i spegeln ser de inget annat än brister. Det som för andra inte är annat än bagateller, är för dem oöverstigliga hinder. De tror att de där fläckarna irreparabelt äventyrar deras utseende, trots att andra människor förmodligen inte ens lägger märke till dem. Av denna anledning försöker alla de som känner sig ofullkomliga förändra sitt yttre, och en av de snabbate metoderna för att göra det är att förlita sig på kosmetisk kirurgi, som dock är väldigt dyrt.

För att genomgå en kosmetisk operation bestämde sig huvudpersonen i denna berättelse för att sälja sitt hem och flytta. Problemet är nu att hon bor på en väldigt tveksam plats.
Låt oss se.

via New York Post

Advertisement
rvchickadee/Instagram

rvchickadee/Instagram

Kelly Beasley, är en 50-årig blogger som bor i Lake Tahoe, Kalifornien. Hon såg sitt utseende som ett konstant problem och ville förändra det till varje pris, men beloppet som kirurgerna begärde var väldigt högt och hon var tvungen att komma på ett sätt för att få ihop pengarna till operationen.

"I 48-årsåldern började mitt ansikte åldras, det såg ut som att det skulle ramla av. Jag ville ha ett annat ansikte och när jag opererades förändrades jag totalt. Förändringen var fantastisk. Resultatet var över förväntan, visst hade jag förväntat mig att se yngre ut, men jag ser 15 år yngre ut".

Advertisement
rvchickadee/Instagram

rvchickadee/Instagram

Men att föryngra sig har sin kotnad, i själva verket genomgick hon en ansiktslyftning, en av halsen och fyllde läpparna. Alla dessa behandlingar åtföljdes av en överföring av fett från låren till läpparna. Hon tillbringade dessutom 6 dagar för återhämtning på ett hotell i Tijuana innan hon återvände till USA. För henne var det som en semster, även om det var dyrt.

"Jag vaknade med huvudet insvept i et gigantiskt bandage. Lite senare började jag ta selfies, jag älskar mitt nya utseende".

rvchickadee/Instagram

rvchickadee/Instagram

Det kirurgiska ingreppet kostade henne 14.000 dollar. Kiturger hade ursprungligen sagt till henna att proceduren skulle kosta mellan 50.000 till 60.000 dollar, lyckligtvis hittade hon en klinik som var mycket billigare.

För att genomgå operationen sålde hon sitt hus med tre rum i Arizona. Av denna anledning bor hon nu i en skåpbil, men trots detta är hon väldigt lycklig, hon älskar sin nya look.

Advertisement