En ung influencer brister ut i gråt: tatueraren utförde fel tatuering

av Titti Carlberg

21 Augusti 2023

En ung influencer brister ut i gråt: tatueraren utförde fel tatuering
Advertisement

Sociala medier är i centrum för det moderna samhället, människor använder dem för att dela sina dagliga liv. En riktig virtuell verklighet är skapad för att man ska kunna visa upp sitt liv. I denna nya värld har vissa figure lyckats få stor betydelse, så pass att de kan påverka andra människor: dessa figurer är influencers. Deras jobb är att uppmuntra individer att köpa en specifik produkt, gå till ett ställe (ofta ett diskotek) eller följa en viss livsstil. För att göra detta måste de dock avsäga sig sin integritet och visa saker de egentligen inte vill.

Influencern som är huvudperson i vår berättelse brast ut i gråt efter att ha fått en felaktig tatuering. Låt oss se i detalj vad som hände.

via tia.theofficial/Instagram

Advertisement
tia.theofficial/Instagram

tia.theofficial/Instagram

Tia Kabir är en välkänd influencer som dagligen delar med sig av sitt liv på sina profiler. Hennes follower får hela tiden veta vad som händer med henne, även på en resa till Bali där hon bestämde sig för att tatuera sig. Hon var väldigt entusiastisk, men något blev fel. Hon älskade projektet och väntade otåligt på dagen då bläcket skullle präglas in i hennes hud. Det som hände gjorde henne dock väldigt besviken.

Advertisement
tia.theofficial/Instagram

tia.theofficial/Instagram

Den unga influencern bestämde sig för att dela med sig av sin erfarenhet. I klippet ser vi henne gråta, inledningsvis förstår vi inte varför, men efter en kort stund blir allt tydligt för oss. Något blev fel när tatueringen utfördes, den präglade frasen skiljer sig från den hon ville få tatuerad. Faktum är att hon förklarade att tatueraren missförstod frasen, han skulle bara skriva två ord, men han vände på ordningen på dem. När tjejen såg det brast hon ut i tårar.

tia.theofficial/Instagram

tia.theofficial/Instagram

Tias avsikt var att få orden "angel energy" tatuerade, ett mantra för att ge sig själv styrka att övervinna alla hinder hon skulle möta. Tatueraren tog dock initiativet och ändrade frasen till "energy angel". På detta sätt förändras betydelsen helt och går från "angelenergy" till "energyangel", vilket innebär att betydelsen förändras och begreppet "offer" som ligger gömt bakom dessa ord går förlorat.

Tjejens reaktion samlade mer än 6 miljoner visningar. Många kritiserade henne för att hon inte var uppmärksam, medan andra försvarade henne.

 

Vad tycker du?

Advertisement