23-årig miljonär har inga vänner: "jag är för upptagen med att bli rik för att tänka på dem"

av Titti Carlberg

14 Augusti 2023

23-årig miljonär har inga vänner: "jag är för upptagen med att bli rik för att tänka på dem"
Advertisement

Vi har alla ett mål i vårt liv, en dröm att uppnå. Det finns de som bara önskar kunna gripa det hoppet och de som å andra sidan gör sitt yttersta för att nå det. Den senare kategorin är säkra på att de inte kan misslyckas, deras enda syfte med livet är att uppnå det resultat som de satt, även till priset att ge upp allt annat. Faktum är att det finns  individer som inte tänker på vad som omger dem, utan bara på att uppnå sitt mål, det spelar ingen roll för dem att de förblir ensamma.

Detta är precis vad som hände huvudpersonen i vår berättelse. Trots att han bara är 23 år gammal är han redan miljonär och hävdar att han är för upptagen med att bli ännu rikare för att ha tid för vänner. 
Låt oss se hans historia.

via New York Post

Advertisement
lukelintz/Instagram

lukelintz/Instagram

Denna kille på 23 år, Luke Linz, driver PR-firman HighKeyAgency, han skryter med att ha blivit miljonär, och att detta har varit hans mål ända sedan han var ett barn. Han har inte tänkt på något annat än att uppnå sitt mål: att tjäna mer och mer pengar, och han säger att vänner är överflödiga. Han tycker dessutom att det är nödvändigt att leva isolerat från nära och kära.

"Jag var extremt populär i gymnasiet och efter examen, men de ständiga inbjudningarna till födelsedagar, kampanjer och vänners bröllop var för stora distraktioner för att kunna nå framgång. Folk har många vänner. Det finns ingen del av mig som bryr sig om jag inte har några vänner i min ålder.

 

Advertisement
lukelintz/Instagram

lukelintz/Instagram

Luke har inga vänner och är ständigt borta från familjen, men har trots det bestämt sig för att arbeta tillsammans med sina två bröder, Jordan och Jackson.

"Efter jobbet, vilken tid på dynet det än är, umgås jag med mina syskon och vi diskuterar arbetet och vart vi är på väg. De flesta människor har inte vad som krävs för att fokusera på sina mål. Jag har aldrig spelat tv-spel eller hängt på pubar. Det är bara slöseri med tid, men ännu viktigare är att det är en distraktion från att nå sitt mål".

 

lukelintz/Instagram

lukelintz/Instagram

Luke bestämde sig för att överge sina vänner, eftersom han tyckte att de var ett slöseri med tid. Han beslöt sig för att bara fokusera på det som var viktigt för honom. Vid 40-års ålder vill han bli miljardär och tror att den rätta vägen att ta sig dit är med så få distraktioner som möjligt.

"Jag har många bekanta som jag sportar med, men jag säger alltid 'nej tack' när de bjuder med mig på en kopp kaffe eller en drink efter att vi har spelat basket. Jag är en trevlig vänlig kille och människor kommer ofta fram till mig för att de vill lära känna mig, men jag måste vara försiktig, eftersom det tar för mycket av min tid att ha vänner".

Vad tycker du om hans livshistoria?

Advertisement