Denna egendom på 20 miljoner dollar är till salu och den kanske har fler bekvämligheter än staden du bor i

av Titti Carlberg

22 Februari 2024

Denna egendom på 20 miljoner dollar är till salu och den kanske har fler bekvämligheter än staden du bor i
Advertisement

Det finns hus som verkar vara byggda för att överträffa all fantasi och en av dem är den otroliga egendomen vi ska berätta om: ett riktigt palats som har lagts ut för försäljning för 20.000 000 dollar.

Egendomen för 20.000000 i Arizona

Egendomen för 20.000000 i Arizona

ARMLS

Att bo i vissa hus kan få en att aldrig vilja gå ut: skönheten, rymligheten och bekvämligheten leder till att man inte vill ha något annat och i det här fallet stämmer det ännu mer. Strukturen vi är på väg att beskriva har tjänster som är lika otroliga som de är kompletta, vilket nästan gör den till en liten by.

Byggd år 2003, på en tomt på över 16.000 kvadratmeter, ligger den i staden Gilbert i Arizona, USA. Såld av Andre Ethier från LA Dodgers baseballag 2014, men det var den nuvarande ägaren som förvandlade den till det den är nu. Faktum är att det inte bara är ett enkelt boningshus: utöver standardrummen i en lägenhet har gården också en grotta, en spa-struktur och ett utrymme som används för go-kart, bland annat.

Advertisement

Alla bekvämligheter på egendomen i Gilbert, Arizona

Alla bekvämligheter på egendomen i Gilbert, Arizona

ARMLS

Bara huset och bostadsytan upptar mer än 860 kvadratmeter med ett stort vardagsrum, en stor matsal, ett kök, fem sovrum, sex badrum, ett vardagsrum, ett garage, en biograf och mycket mer. Den cirka 370 kvadratmeter stora spa-avdelningen inkluderar ett turkiskt bad, en bastu, en bubbelpool, ett massagerum och ett utrymme för yoga.

Den 557 kvadratmeter stora grottan inkluderar en spelstation, en golfsimulator, ett kök, ett gym, en danssalong och mycket mer. I strukturens inre utrymme finns det till och med en skjutbana, medan det i det stora yttre området, förutom den inhägnade ingången, finns en inomhusbasketplan, en uteplats med pool och spa och en go-kart bana.

Vad ska man säga, det saknas egentligen inget i denna superutrustade egendom som har alla bekvämligheter: inredningen ger en suggestiv atmosfär, värdig ett inhemskt museum. Rejält högt i tak och kontrasterande naturliga trägolv, upplysta av enorma fönster som gör miljön välkomnande och ljus.

Ett fastighetsmästerverk för 20 miljoner dollar

Ett fastighetsmästerverk för 20 miljoner dollar

ARMLS

Arkitektur och design möts i ett mästerverk av fastigheter, som går långt utöver den enkla definitionen av "hem". En del av strukturen är särskilt inbjudande: den primära sviten, extremt lyxig och berikad med en liten öppen spis och ett privat badrum som är allt annat än forcerat. Garderoben i två våningar gör att man inte behöver avstå från impulsköp.

Oavsett om man vill tillbringa sin tid inomhus eller utomhus, är man därför bortskämd med många valmöjligheter. Grottan är funktionell och lyxig, den är ett utrymme för underhållning, men också av elegans, med avancerade apparater, medan golf-och gokart-banan är de perfekta allierade för fritidssysselsättning. Låt oss inse det, när vi kliver in i en sådan här egendom skulle vi inte veta åt vilket håll vi ska titta eller var vi ska börja uppleva livet i våra drömmar.

Drömgården har ett strategiskt läge

Drömgården har ett strategiskt läge

ARMLS

Från fritid till avkoppling, till sport, här finns verkligen allt man behöver för att ha roligt och hålla sig i form, i strikt lyx: även danssalongen är designad in i minsta detalj för att inspirera till ett psykofysiskt välbefinnande, med spegelväggar, senaste generationens golv och träningsstänger.

Kort sagt, det är som en verklig tillflyktsort, där alla skulle vilja bo och från vilket få skulle känna ett behov av att lämna: läget tar också hänsyn till bekvämligheten, eftersom den överdådiga egendomen är omgiven av skolor, butiker och utmärkta restauranger.

Vad tror du, är den värd 20 miljoner eller inte?

Honestlyyyy we’ve never seen a home with this many amenities. Mansion. Resort style Pool. Shooting range. Gaming room....

Pubblicato da Zillow Gone Wild su Venerdì 16 febbraio 2024
Advertisement