73-årig modell svarar på kritiken mot sin klädsel: "Vid min ålder klär jag mig som jag vill"

av Titti Carlberg

21 Januari 2023

73-årig modell svarar på kritiken mot sin klädsel: "Vid min ålder klär jag mig som jag vill"
Advertisement

Finns det kläder som passar alla åldrar? Många människor tycks inte tycka det, med tanke på att vissa klädstilar bara verkar lämpliga för de yngre och att det vid en viss tidpunkt i livet skulle vara tillrådligt att ge upp vissa typer av stil, om man inte vill framstå som olämplig och på fel plats. 

En modell på 73 år tycker inte det och trots all kritik hon får på webben fortsätter hon att klä sig på det sätt hon föredrar och som får henne att känna sig tillfreds. Hon bjuder dessutom in andra att göra detsamma och inspirerar webbanvändare med sin elegans och säkerhet.

via The Scottish Sun

Advertisement
colleen_heidemann/TikTok

colleen_heidemann/TikTok

Colleen Heidenman har kontrakt hos en känd modellbyrå sedan hon var 69 år gammal och hennes mål är att uppmuntra andra att bära det som får dem att må bra. För att göra detta visar hon stolt och självsäkert upp sina olika stilar på TikTok-profilen @collenheidenmann där, hon ignorerar de negativa kommentarerna från de som tycker att hon klär sig olämpligt.

I ett av de delade klippen skrev Colleen "Vid min ålder klär jag mig som jag vill!", hon bär blanka svarta lårhöga stövlar, en kort klänning och skinnjacka, hon har vitt hår och bär stora solglasögon.Videon åtföljs av en röstinspelning "Låt ingen definiera dig. Vi är starka. Vi ska inte vara osynliga". Videon fick stor framgång bland hennes många följare, som delade med sig av kommentarer där de stödde hennes klädstil och det hon sa.

Advertisement
colleen_heidemann/TikTok

colleen_heidemann/TikTok

"Jag avgudar dig! När du säger att stil inte har någon ålder" skrev en person, medan andra noterade att "Vi omdefinierar åldrandet! Vi skriver historia som en ung vacker generation, utan åldersgräns", "Du ser fantastisk ut! Jag tror på att man ska klä sig i det som får en att må bra. Man måste inte ändra sin stil plötsligt bara för att man blir äldre", Du är så snygg och jag går med på att klä mig som jag vill".

Många kvinnor över 60 har känt sig inspirerade av Colleen och hittat ett exempel och en förebild att följa: "Tack, jag är 74 men det betyder inte att jag måste bära hårnät och polyesterbyxor. Du är en vacker och stark kvinna".

Håller du med dem?

Advertisement