Vid 5-års ålder valdes hon till "världens vackraste flicka": hon är fortfarande lika vacker

av Titti Carlberg

31 Maj 2023

Vid 5-års ålder valdes hon till "världens vackraste flicka": hon är fortfarande lika vacker
Advertisement

Åsikten om skönhet är definitivt subjektiv, det man gillar kanske inte gillas av någon annan. Kort sagt, smaker är smaker, men inför en objektivt vacker person kan man inte vara oense, som i fallet med den franska modellen Thylane Blondeau. Född 2001, vid fem års ålder röstades hon till 'världens vackraste flicka' av tidningen Vogue Enfants, en milstolpe som markerade början på hennes karriär.

Vad blev hon när hon växte upp? Är hon fortfarande lika vacker? Låt oss ta reda på det tillsammans.

via Expat Guide Turkey

Advertisement
Thylane Blondeau - Most Beautiful/Facebook

Thylane Blondeau - Most Beautiful/Facebook

Skönhet kommer från en uppsättning egenskaper, inklusive personlighet, intelligens och manér. Men vad är det som objektivt fastställer någons rent estetiska skönhet? Helt klart symmetrin i ansiktet, de känsliga dragen, färgen på ögonen och håret, elegansen i rörelserna, alla aspekter som inte saknades hos babymodellen Thylane Blondeau, som bara fem år gammal korades till den vackraste flickan i världen.

Advertisement
Thylane Blondeau/Facebook

Thylane Blondeau/Facebook

Flickan, som föddes i Aix-en-Provence, Frankrike, den 5 aprile 2001, efter att ha mottagit denna prestigefyllda titel, påbörjade en karriär som modell med början på catwalken i Jean-Paul Gaultieris modehus, där hon dock inte stannade så länge. Vid tio års ålder befann hon sig i centrum för många kontroverser, efter en fotografering hon deltagit i: enligt allmänheten var de kläder och smink som valts för henne mer lämpade på en vuxen kvinna snarare än på en liten flicka, oavsett om hon var en modell eller inte.

Men med tiden tog hennes karriär en strålande uppgång tillsammans med sin skönhet, som inte visar några tecken på att minska: efter tjugo år fortsätter Blondeau att beträda de mest viktiga catwalker på ett fantastiskt sätt.

Trots all kritik över hennes alltför tidiga start i detta yrke och följaktligen konsekvenserna av att ständigt befinna sig i rampljuset, fortsätter kvinnan att följa sin dröm oavsett kontroverser.

År 2018 återfick hon titeln som hon erövrade som femåring och klättrade på rankingen av de årliga nomineringslistan hos TC Candler, som utser årets vackraste ansikten. Hennes stjärna fortsätter därför att lysa allt starkare, medan hennes obestridliga skönhet blossar utan att bli repad.

Tycker inte du också att hon är otroligt vacker?

Advertisement