Lyckas du se 3 pennor med dubbel udd på mindre än 20 sekunder? Den roliga visuella utmaningen

av Titti Carlberg

02 Juni 2023

Lyckas du se 3 pennor med dubbel udd på mindre än 20 sekunder? Den roliga visuella utmaningen
Advertisement

Precis som med många andra delar av vår kropp behöver även hjärnan, då och då, en rejäl dos träning. Alltför ofta fastnar vi i vår vardagliga rutin och, kanske på grund av lathet eller utmattning, är vi inte villiga att hitta på något nytt, något som roar oss samtidigt som sinnet arbetar.

Frågesporter, visuella spel och optiska illusioner används för detta, och många av dessa tester är riktiga gym, tack vare vilka vi kan hålla sinnet i form. Det vi erbjuder här är välkänt och har delats och utarbetats av sajten Notecieros Televisiva.

Vilka är huvudpersonerna?

En grupp fina pennor, bland vilka vi - på mindre än 20 sekunder - ber dig att finna tre som har dubbel udd.

Är du redo? Tänk på att inte skrolla ner hela vägen om du inte vill se lösningen innan du har provat!

via Noticieros Televisa

Noticieros Televisa

Noticieros Televisa

Minne, visuella färdigheter, beräkning och uppmärksamhet: det finns många områden som ska testas, alla med sin egen specifika nytta. Det finns många utmaningar som denna med pennor, och de går ofta snabbt runt på nätet på grund av deras egenskaper och för att många människor inte kan hitta lösningen eller för att jämföra sig med andra.

Här kommer en ganska "förvirrad" situation, det erkänner vi: för att finna de tre pennorna som har dubbel udd i stället för bara en på kort tid, måste du verkligen skärpa observationsförmågan till max. 

Tycker du att det låter lätt? Allt du ska göra är att prova: ta en ordentlig titt på bilden och försök identifiera de nämnda pennorna bland de andra!

Ser du dem? Vi försäkrar att de finns där, gömda eller snarare kamouflerade bland sina kamrater... Om du inte ser dem, försök igen, men kom ihåg att tiduret tickar! Men om du verkligen inte lyckas hitta dem, är det bara att skrolla ner för att se lösningen.

Advertisement

Lösningen

Lösningen

Noticieros Televisa

Här är de! Det finns verkligen tre pennor med dubbla uddar, perfekt kamouflerade i den täta gruppen av liknande föremål. Såg du dem på mindre än 20 sekunder?

Om svaret är ja, gjorde du det verkligen bra, du är en skarp iakttagare och inga detaljer undgår dig!
Om du å andra sidan inte såg dem, oroa dig inte: du är inte den enda som inte lyckas i dessa svåra visuella spel, de är ju trots allt inte direkt lätta.

Glöm inte att berätta hur det gick!

Advertisement