Den här kvinnan är 92 år men ser ut att vara hälften så gammal: "Jag tänker avslöja hemligheten med min skönhet"

av Titti Carlberg

23 Juni 2023

Den här kvinnan är 92 år men ser ut att vara hälften så gammal: "Jag tänker avslöja hemligheten med min skönhet"
Advertisement

Att gissa en persons ålder är inte alltid lätt och det händer att man blir förvånad när man får höra hur gammal den är: vissa människor bär sin ålder så bra att deras födelseår är ofattbara. Som till exempel denna 92-åriga kvinna, hon ser ut att vara hälften så gammal som hon egentligen är: trots att det gått nästan ett sekel sedan hon föddes är det aldrig någon som har kunnat gissa det. Efter att ha blivit väldigt populär på sociala medier, tack vare sitt utseende, har hon nu bestämt sig för att avslöja sin hemlighet.

via Daily Express

Advertisement
Joan Woodhouse/Facebook

Joan Woodhouse/Facebook

Joan Woodhouse, som kommer från Storbritannien, men bor i Spanien, är 92 år gammal, vilket hon inte ser ut att vara, faktum är att webbanvändarna blev chockade när de fick reda på hennes ålder. Kvinnan ser faktiskt ut att bara vara hälften så gammal, förtjänsten till det är definitivt en god genetisk grund och en hälsosam livsstil. Hon hävdar även att hon har en superbillig "skönhetshemlighet", vilken hon nu har bestämt sig att avslöja för sina följare. Joan stoltserar med sin ungdomliga kroppsbyggnad på sina sociala sidor, uppträder i baddräkter och sommarklänningar på stranden där hon smuttar på en cocktail.

Född 1930, hon har åtta barn och 18 barnbarn, men inget av detta verkar ha satt några spår i hennes ungdomliga utseende: i en av sina videor förklarar hon hur hon kan se så ung ut. Förtjänsten skulle tydligen gå till en kräm som hon köpte när hon var 16 år gammal, vilken finns än idag på marknaden till ett avgjort överkomligt pris.

I klippet frågar ett av Joans barnbarn henne: "Farmor, ingen tror på att du är 92 år gammal. Kan du berätta lite om dig själv?". Kvinnan svarar: "Jag föddes 6 september 1930. Jag minns att kriget hade börjat, jag tror att jag var runt 16 när det tog slut." Barnbarnet fortsätter: "Tja, alla jag känner tycker att du ser väldigt bra ut och de vill veta vilka hudvårdsprodukter du använder."

Advertisement

24 degrees in Sucina today. Cheers 🥂

Pubblicato da Joan Woodhouse su Venerdì 16 ottobre 2020

"När kriget tog slut och jag var i 16-års åldern, lanserades Nivea-krämen. Min vän kom hem till mig och sa:'Den här krämen är ny. Prova den, den är fenomenal. Jag har använt Niveakrämen i flera års tid. Nu använder alla jag känner den."

Webbanvändarna kommenterade vilt, de skämtade om att köpen av krämen nu skulle skjuta i höjden och påpekade hur otroligt det är att hon faktiskt är över 90. Dessutom så slutade Joan inte att röka förrän hon var i 60-års åldern "helt enkelt för att jag inte ville skylla mig själv om jag fick lungcancer. Allt prat om det skrämde mig, så jag slutade.".

När det handlar om alkohol unnar hon sig lite baileys vid sociala tillfällen. "Jag gillar inte att dricka. Jag drack när jag var ung, men bara brittisk sherry". Slutligen innehåller hennes kost allt från mat till godis och chips, men hon äter mycket färska grönsaker. "Jag äter morötter och vitkål varje dag. Och groddar. "Jag älskar grönsaker."

Vad tycker du om hennes utseende? Tror du på att hon är 92 år gammal?

 

Advertisement