Ubåten Titan, sonen till en av de saknade går på en konsert medan sökandet pågår

av Titti Carlberg

26 Juni 2023

Ubåten Titan, sonen till en av de saknade går på en konsert medan sökandet pågår
Advertisement

Ubåten Titan var avsedd att nå vraket av Titanic, som ska ha befunnit sig cirka 640 kilometer från den kanadensiska ön Newfoundland. Denna resa genom havsbottnen gjordes för att de fem passagerarna ombord skulle få se fartyget, linjefartyget som gick till historien, passagerarna på ubåten skulle få se rummen där fester och banketter hölls.

Men en timme och fyrtiofem minuter efter att kapseln hade sänkts var alla signaler försvunna. Räddningspersonal larmades omedelbart och började sökningen mot tiden, syret skulle inte räcka så länge.

Bland passagerarna fanns: den brittiske miljardären Hamish Harding, VD:n för Stockton Rush, den franska upptäcktsresenären PH Nargeolet och två rika pakistanier, Shahzada Dawood och hans son Sulaiman.

Styvsonen till en av passagerarna, efter att ha bekräftat att styvfadern befann sig på Titan, gick på en konsert. Detta beteende har inte gått obemärkt förbi hos webbanvändare som kritiserar honom hårt.
Låt oss se vad som hände.

via Dailymail

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Till en början var det inte känt med säkerhet vilka som befann sig i ubåten, för att bekräfta deltagandet i expeditionen av Hamish Harding var hans styvson, Brian Szasz, som bad sina följare på sociala medier att be för styvpappan som befann sig på havsbotten. Den senare väckte dock en stor kontrovers några timmar senare när han blev sedd på den konserten som den berömda amerikanska gruppen Blink-182 hade.

Många webbanvändare kritiserade hans beteende och ansåg det vara mycket oförskämt mot familjen och styvfadern, det verkade nämligen som att han inte brydde sig det minsta om vad som hade hänt. Inför denna mediaattack kunde grabben inte låta bli att försöka rättfärdiga sig själv.

Advertisement
Oceangate

Oceangate

Efter otaligt många kritiska kommentarer besluta sig Bryan att förklara på sociala medier varför han gått på konserten: "det kan tyckas oförskämt att ha lyssnat på Blink-182, men min familj godkände det. Denna grupp har alltid hjälpt mig att ta mig igenom svåra tider" Fast några timmar senare hade han eliminerat inlägget.

Vad tycker du? Var det fel av honom att gå på konserten eller tror du att han gjorde det för att koppla av från det som hade hänt i några timmar?

Advertisement