Denna kvinna spenderade tusentals dollar för att se "demonisk" ut

av Titti Carlberg

26 Maj 2023

Denna kvinna spenderade tusentals dollar för att se "demonisk" ut
Advertisement

Det finns människor som älskar att tatuera och pierca sig, eftersom de uppfattar dem som dekorationer som pryder kroppen, men för vissa är de framför allt fulla av betydelser. Vissa bestämmer sig för att rista in teckningar på kroppen som konstverk. Även om tatueringar är en hundraårig tradition, finns det fortfarande många motståndare, eftersom vissa människor tror att de inte gör annat än att vanställa en individs ansikte och kropp. Till denna föreställning finns också piercing, särskilt av dem som tillhör tidiga generationer.

Kvinnan, som är huvudperson i vår berättelse, har blivit hårt kritiserad för att ha spenderat tusentals dollar för att anta något som definieras som ett "demoniskt" utseende.
Låt oss se vad det handlar om.

via The Mirror

Advertisement
orylan1999/Instagram

orylan1999/Instagram

Kierstyn Milligan är en 24-årig tjej som ständigt publicerar under pseudonymen orylan1999 på sina sociala profiler. Redan från tidig ålder har hon aldrig varit speciellt nöjd med sitt utseende, trots att många i hennes omgivning alltid betonade att hon var snygg gjorde hon allt för att förändra sitt utseende. 
Av denna anledning bestämde hon sig för att ta till tatueringar, piercing och till och med operation för att helt förändra sitt utseende. Modifieringarna på hennes kropp har kostat henne drygt 42.000 dollar. Nu har hon ett helt nytt utseende, nästan oigenkännligt, men eftersom det är så hon alltid har velat se ut, har hon nu uppnått sin dröm.

Advertisement

"Jag har alltid vetat - förklarar Kierstyn - att jag vill se ut så här, jag har haft den här visionen i mitt huvud sedan jag var liten och nu har jag äntligen förverkligat min dröm. Förr tyckte jag inte om mig själv och förstod inte vem jag var, nu förstår jag bättre vem jag är och uppskattar mig själv, trots att jag har fått mycket kritik. När vissa människor ser mina ögon, stirrar de på mig men säger ingenting, andra ger mig sneda blickar och några skrattar åt mig och säger att de avskyr min look.".

Så fort webbanvändarna såg hur hon ser ut bestämde de sig för att ingripa genom att kommentera, men framför allt ville de understryka att hon med denna look fick ett demoniskt utseende: "du ser ut som en demon", "du var mycket snyggare tidigare" och "jag förstår inte anledningen till denna förvandling?".

Vad tycker du?

Advertisement