Denna mormor anses vara världens mest attraktiva: "Unga killar uppvaktar mig"

av Titti Carlberg

11 Januari 2023

Denna mormor anses vara världens mest attraktiva: "Unga killar uppvaktar mig"
Advertisement

Det är inte ovanligt att se unga mor- och farmödrar, som förvånar de som inte känner dem, och några av dem är verkligen vackra. Även om ordet mormor, i den kollektiva fantasin, är synonymt med en äldre tant som lagar mat med förkläde, grått hår, glasögon och med en kärleksfull blick, är det ofta något annat.

Ett exempel på detta är den australiska mormodern som anses vara världens mest attraktiva, i alla fall enligt många av hennes follower.

via Daily Star

Gina Stewart är 52 år, hon bor i Gold Coast, Queensland, och jobbar som modell. Bland hennes 'särdrag' finns det att hon anses vara världens mest attraktiva mormor. Denna vackra kvinna är singel och får ständigt motta förfrågningar från män som är avsevärt yngre än henne, om en dejt. Den mycket uppvaktande Stewart säger att hon inte letar efter en partner men att hon, trots att hon uppskattar singellivet, gärna skulle vilja träffa den rätta att bli kär i.

"Jag är singel och ända sedan jag blev mamma har jag varit försiktig med vem jag släpper in i mitt liv." Gina har behållit denna vana även nu när hon är mormor, hon är väldigt selektiv och öppnar sig inte lätt för nya bekantskaper. Innan hon presenterar någon för sin familj vill hon vara säker på att han är en speciell man som förtjänar att litas på. 

"Jag letar egentligen inte efter någon speciell, jag tror att om jag är avsedd för kärlek kommer kärleken att dyka upp i mitt liv, förmodligen när jag minst anar det.".

Advertisement

Stewart avslöjar att hon inte har accepterat några dejter på ett tag men att om hon skulle göra det, skulle hon med största sannolikhet välja någon som är yngre än henne. Hon får dock inbjudningar från män i alla åldrar men de yngre är helt klart i majoritet.

"Om jag ska vara ärlig så finns det många män som gillar äldre kvinnor, jag får nog fler förfrågningar från den yngre generationen än vad jag får från mina jämnåriga. Den äldsta man jag har dejtat var nästan 60 år gammal och den yngsta 20."

Men vad är hemligheten bakom hennes ungdomliga utseende? Gina förklarar att det är dagliga kalla duschar som hjälper till att tona hennes hud och hår.

Håller du med om att hon är en väldigt attraktiv mormor?

Advertisement