För att övervinna sin besvikelse i kärlek köper mannen en docka med mänskliga drag: "Jag kände mig ensam"

av Titti Carlberg

10 Januari 2023

För att övervinna sin besvikelse i kärlek köper mannen en docka med mänskliga drag: "Jag kände mig ensam"
Advertisement

Att övervinna en besvikelse i kärlek är verkligen inte lätt och under den första perioden av skilsmässan är det naturligt att känna ensamhet. Innan man öppnar upp för en ny bekantskap behöver man många perioder av reflektion, för att bearbeta det som har hänt och hitta sitt lugn, medan andra inte gillar att slösa tid och för att kunna glömma en person börjar de genast söka efter en ny partner. 

En australisk man valde dock en alternativ lösning, att köpa en docka med mänskliga drag, efter att ha blivit dumpad av kvinnan han älskade.

via New York Post

Advertisement
karina_luvly/Instagram

karina_luvly/Instagram

Den australiensiska snickaren, som berättade om sin historia under det falska namnet Rod, förklarade att han kände sig ensam efter uppbrottet med sin ex-flickvän, som efter en tid tillsammans bestämt sig för att lämna honom. Efter en period av stor besvikelse och förvirring bestämde sig mannen för att åtgärda problemet och konsulterade en webbsajt, där han köpte en docka med kvinnliga drag, Karina, för summan 2064 dollar.

Mannen, som är 54 år gammal och bor i New South Wales, hade aldrig tidigare haft sällskap med en docka, men efter förhållandets slut trodde han att det var det enda som kunde hjälpa honom att ta sig ur ensamheten.

"Hon förändrade mitt liv på så många sätt och med henne har jag hittat någon att ta hand om, hon är min syntetiska vän." säger Rod. "Mitt hjärta öppnade sig långsamt och sorgen jag kände över uppbrottet med mitt ex distraherades, vilket hade varit omöjligt om jag var ensam.".

Advertisement

Två månader efter att Karina kom in i Rods liv bestämde han sig för att presentera henne för sin 85-åriga mamma"Till en början var hon misstänksam, men med lite uppmuntran började hon välja kläder och smycken till dockan. Till slut blev hon så fäst vid henne att hon ansåg henne som en dotter."

Efter den första dockan bestämde sig Rod för att köpa Lauren, som han beskriver som "en dagdrömmare, syster till Karina.". Efter att ha återvunnit sitt lugn inledde mannen ett långdistansförhållande med Jenny, en kvinna från Vietnam. De två är för närvarande ett par, men det tog tid för henne att acceptera närvaron av dockorna: "Hon accepterade dem efter ett tag, det fanns stunder av spänning men nu ger hon mig goda råd om hur jag ska hantera dem.".

När Jenny inte är där lämnar Karina och Lauren honom inte ensam och Rod använder sin fritid till att tvätta, klä och fotografera dem och sedan dela bilderna på sina sociala nätverk som om de vore riktiga modeller. "Jenny är verkligen glad och stöttar mig nu. Dockorna har påverkat mitt liv positivt.".
Vad tycker du om detta?

Advertisement