Byggaren stoltserar med skulpterade muskler: "Jag sportar inte, jag dricker Coca-Cola och äter skräpmat"

av Titti Carlberg

16 Januari 2023

Byggaren stoltserar med skulpterade muskler: "Jag sportar inte, jag dricker Coca-Cola och äter skräpmat"
Advertisement

Det finns många människor som brinner för fitness, som utför olika övningar för att få en skulpterad fysik. För det mesta räcker det dock inte med hårt arbete. Först och främst behöver man följas åt av ett proffs som mycket väl vet hur man genomför viss träning, men framför allt måste en viss diet kombineras med detta.

Huvudpersonen i vår berättelse har, trots att han inte tränar på gym och följer en diet baserad på skräpmat och kolsyrade drycker, en skulpterad kroppsbyggnad som han stolt visar upp på sociala medier.

via freddybautista44/TikTok

Advertisement
freddybautista44/TikTok

freddybautista44/TikTok

Freddy Bautista, är känd på sociala medier under pseudonymen freddybautista44, men också under smeknamnet "den legendariska byggaren". Han jobbar som byggare och på sina sociala profiler publicerar han klipp där han visar upp sin statyska kroppsbyggnad och hur han tränar med sina arbetsredskap. Han har "byggt" sin kropp utan att någonsin gått till ett gym och utan att någonsin ha följt dieter som passar idrottare.

Advertisement
freddybautista44/TikTok

freddybautista44/TikTok

Faktum är att i många av de videor som Freddy publicerar ses han dricka kolsyrade drycker, bland annat sodavatten och Coca-cola, och äta kaloririka snacks. Flera av hans followers tror dock att det inte är en diet som skulle passa dem, eftersom de inte tror att det är möjligt att få en sådan kropp utan att följa en strikt diet. Faktum är att bland maträtterna han visar på sina sociala profiler finns det också näringsrika produkter som bönor, ägg, vissa grönsaker och köttgrytor, men som han själv påpekar så får det inte saknas några giriga infall.

freddybautista44/TikTok

freddybautista44/TikTok

Vissa personer på TikTok tror dock inte på informationen som rapporteras av killen i fråga och de hävdar att han ljuger om sin diet, en del av dem kritiserar honom och säger att han borde äta hälsosammare, trots att han har en fin fysik. De flesta menar dock att hans kropp är resultatet av ett utmärkt anlag: "han har tur som inte går upp i vikt" och "här gäller regeln att äta allt du vill, men sluta aldrig att träna". Det finns också de som försvarar honom och hävdar att det är normalt att vara i den formen "eftersom han jobbar som byggarbetare vilket innebär att han rör på sig 8 timmar i sträck".

Tror du att det är möjligt att få en sådan fysik utan att följa en balanserad kost?

Advertisement