"Jag blev utslängd från gymmet: de tyckte att jag var olämpligt klädd

av Titti Carlberg

14 December 2022

"Jag blev utslängd från gymmet: de tyckte att jag var olämpligt klädd
Advertisement

Det finns många människor som älskar att idrotta, alla har sin egna gren som de gör sitt bästa i. Alla har en favoritdisciplin, och när de utövar den känner de sig lyckliga, resten av världen försvinner och de lämnas ensamma med sin passion.

Men varje sport har en egen specifik klädsel som gynnar träningen, och som framförallt tillåter fri rörlighet för de delar av kroppen som är involverade. För simning, till exempel, finns det kostymer som tillåter simmaren så minimal friktion som möjligt med vattnet. 

Tjejen vi ska berätta om tyckte att hennes klädsel var passande, men hon slängdes ut från gymmet eftersom personalen tyckte att den var olämplig.

via Dailymail

Advertisement
leanie.marie/TikTok

leanie.marie/TikTok

Leanie Marie, känd på sociala medier under pseudonymen leanie.marie, är en tjej som älskar att träna på gym, men efter det som hände henne ville hon avreagera sig på sociala medier

Hon publicerar dagligen klipp, där hon berättar om sin dag. Den här gången bestämde hon sig för att fokusera på en specifik händelse, nämligen att hon blev ombedd att lämna gymmet på grund av sin outfit.

Advertisement
leanie.marie/TikTok

leanie.marie/TikTok

videon visar hon den olämpliga klädseln som hon har när hon tränar. Hon tar av sig luvtröjan och visar sitt atletiska linne. Plagg som inte är överdrivet öppen från halsen till bröstkorgen. Faktum är att hon vill understryka, på ett ironiskt sätt, hur hennes avsikt var att träna, inte visa sina former"Vad försörjer jag mig på? Jag är ett proffs på att söka uppmärksamhet". Hon bar dessutom ett par långa svarta träningsbyxor.

Leanie tyckter själv att hennes outfit är perfekt för träning, men tydligen har hon fel. Hon blev verkligen förvånad när de sa orsaken till att hon var tvungen att gå därifrån.

leanie.marie/TikTok

leanie.marie/TikTok

Webbanvändare ingrep omedelbart och kunde inte göra annat än kommentera, de avfärdade det som överdrivet. Vissa skrev ironiskt "de gjorde rätt eftersom du visar dina axlar" och "du borde ha täckt hela ryggen". 

Andra kritiserade dok personalens beteende, eftersom de borde ha sett att det inte var en olämplig klädsel och att det inte fanns något att anmärka på hennes outfit.

Vad tycker du?

Advertisement