"Jag är gift med en man som är 40 år äldre än mig, nu kallas jag för guldsökare"

av Titti Carlberg

08 December 2022

"Jag är gift med en man som är 40 år äldre än mig, nu kallas jag för guldsökare"
Advertisement

När det är stor åldersskillnad mellan parterna i ett par och de bestämmer sig för att offentliggöra sin kärlek är det osannolikt att de inte utsätts för en rad negativa bedömningar och kommentarer, fulla av förakt och tvivel. Faktum är att många tenderar att tro att den här typen av relation bygger på fördelen av den ena parten, dess karriärism och bekvämlighet, aspekter som inte har något att göra med äkta känslor.

En ung brasiliansk kvinna är gift med en man som är 40 år äldre än henne, vilken hon också har en dotter med.

via Mirror

Advertisement
dudaacrv/TikTok

dudaacrv/TikTok

Maria Eduarda Diaz, sjuksköterskestudent, 23 år gammal är gift med Nixon Motta,63, som till yrket är radio-DJ. Det är 40 års skillnad mellan dem, men de fyra decennierna verkar inte störa deras kärlek eller påverka deras lycka på något vis. Paret blev tillsammans när hon var 16 år gammal, han var då 56.

De träffades via Facebook, när Maria Eduarda kontaktade Diaz, som då var fotograf, för att be honom få några foton som han hade tagit på en konsert. Därifrån utvecklade de vänskapen med att gå på bio och restauranger, tills den unga kvinnan insåg att hon var kär i honom och till och med övervann familjens och vännernas fördomar.

Maria Eduarda och Nixon bor i Campina Gran med deras ettåriga dotter Maria Alice. När kvinnan offentliggjorde sitt äktenskap med honom påTikTok, förväntade hon sig inte få en skur kritik över sig: tvärtom trodde hon att videon skulle tas emot som ett positivt budskap. 

"Jag föreställde mig att den skulle bli viral, men på ett positivt sätt och att folk skulle säga 'Titta vilken vacker kärlekshistoria... Men det gjorde de inte.".

Advertisement
dudaacrv/TikTok

dudaacrv/TikTok

Faktum är att webbanvändarna anklagade henne för att vara en "guldsökare" och fann att deras förhållande var felaktigt. Paret svarade dock snabbt på de negativa kommentarerna: "Det är lätt att döma när man inte känner till hela historien. Vi är väldigt lyckliga och kära, vi är en underbar familj. Ingen har rätt att vara respektlös mot oss. Länge leve kärleken! Sluta ösa förbittring över människor" skrev Diaz, medan Motta tillade: "Länge leve vår kärlek! Jag älskar dig, prinsessan. Inget av detta kommer störa oss. Tillsammans har vi mött värre saker och du har alltid stannat hos mig, hjälpt mig att övervinna dem och gett mig styrka!".

Mannen specifierade också att han inte är förmögen och vänder sig till de som tror att Maria Eduarda är ute efter ekonomisk stabilitet. "Hon har aldrig haft någon baktanke för att bli tillsammans med mig". Diaz raderade dock klippet som visade deras bröllop på grund av alla elaka kommentarer.

Vad tycker du om detta par?

 

Advertisement