Siamesiska tvillingar har delat allt sedan födseln, men bara en av dem är förlovad

av Titti Carlberg

30 April 2023

Siamesiska tvillingar har delat allt sedan födseln, men bara en av dem är förlovad
Advertisement

Hur är det att dela sin kropp med en annan person sedan födseln? Det är bara siamesiska tvillingar som vet vad det innebär, eftersom de från deras första levnadsdag finner sig själv vara "två personer i en". I verkligheten är de dock två distinkta individer, var och en med sin egen personlighet och subjektiva önskningar.

Två systrar berättar om deras erfarenhet och förklarar att bara en av dem dejtar en man. Låt oss upptäcka deras historia tillsammans.

via The Sun

Carmen och Lupita Andrade, 22, är två mycket speciella unga kvinnor: de föddes som siamesiska tvillingar och har delat allt från ögonblicket de föddes. De har alltid varit en och samma person och vägrade ingreppet som skulle skilja dem åt, eftersom det skulle ha inneburit en fara för dem.

De är av mexikanskt ursprung, men växte upp i Connecticut, Amerika, de lever ett enkelt liv och på bästa möjliga sätt visar de alltid upp ett vackert leende: detta är ju ett naturligt liv för dem och de har anpassat sig totalt till deras liv tillsammans.

Advertisement

Vid ett visst tillfälle kom dock en speciell person in i Carmens liv: genom att vara på en dejtingsajt på nätet träffade hon Daniel, killen som är hennes pojkvän. De definierar dock sitt förhållande som platoniskt med tanke på närvaron av Lupita, en "nära vänskap", men de drömmer om att tillbringa sina liv tillsammans.

"Både jag och Daniel älskar barn, men vi vill inte ha några. Lupita och jag kan inte bli gravida eftersom vi har endometrios och genomgår hormonbehandling som gör att vi inte får menstruation" förklarar Carmen.

carmen_andrade2000/Instagram

carmen_andrade2000/Instagram

Hon tillägger att hennes syster godkänner förhållandet som tycker att hennes pojkvän är trevlig. "Det är ganska roligt eftersom jag brukar somna senare än henne, men när Daniel sover hemma hos oss somnar jag tidigare och han ligger och pratar med Lupita. Ibland mår jag lite dåligt eftersom jag önskar att jag kunde tillbringa mer tid med honom, så vi försöker kompromissa. Lupita väljer till exempel vart vi ska äta middag, eller vilka aktiviteter vi ska göra."

Kort sagt, en kärlekshistoria med otvivelaktiga begränsningar, men som inte hindrar paret från att vara lyckliga.

Vad tycker du?

Advertisement