De är jämnåriga men hon ser ut som ett barn: paret beskrivs som "läskigt"

Titti Carlberg

07 Maj 2023

De är jämnåriga men hon ser ut som ett barn: paret beskrivs som "läskigt"
Advertisement

Den fysiska aspekten är förvisso en av de grundläggande egenskaperna när man blir kär i någon, men det händer ofta att de största kärlekshistorierna föds trots att den andra inte framstår så attraktiv vid första anblicken. Faktum är att ibland är det just på grund av de där små eller stora egenskaperna som är anledningen till att vi blir kära i vår partner.

Men det kan dock hända att fysisk skillnad uppmärksammas direkt, man lägger märke till dåligt matchande par, där den ena av parterna är estetiskt mycket mer attraktiv än den andra, eller där det första man lägger märke till är en enorm skillnad mellan de två: längd, vikt och diametralt motsatt hudfärg kan faktiskt mötas och ge upphov till underbara föreningar, som enligt vissa betraktare måste vara omöjligt.

Det är fallet med detta unga par, vilka är jämnåriga med varandra och föräldrar till ett barn, som fått brottats med många negativa kommentarer på sociala medier.

via Instagram

Advertisement

Kayla Wilkerson och George Dixon är ett ungt par på tjugotre år som har varit tillsammans ett tag. Efter att nyligen ha blivit föräldrar till lilla Korbyn älskar paret att visa på sociala medier hur de spenderar sitt liv som familj, men har ofta varit tvungna att hantera en hel del negativa kommentarer på grund av att folk tror att det finns en enorm åldersskillnad mellan dem.
George är en lång och robust man, som redan verkar mycket mer mogen än sina 23 år. Kayla, å andra sidan, är en väldigt kortväxt tjej med barnsliga drag, så pass att hon ser ut att vara väldigt mycket yngre än vad hon är.   

Deras followers på sociala medier förklarade att de blev förvirrade första gången de såg paret och kallade det dessutom för läskigt eftersom Kayla ser så ung ut.
"Vänta nu, de kan väl inte vara ett par? Hon ser ju ut som ett litet barn" kommenterade en person, medan en annan skrev: "Är det bara jag som tycker att den här tjejen ser alldeles för ung ut för att vara hans flickvän?" och ännu en skrev: "Han ser ut att vara 23, hon ser ut att vara 12".

Advertisement

Det unga paret skrattar åt kommentarerna och visar dansande att de även har en son, lilla Korbyn sittandes i sin stol.

Många follower kommenterade deras inlägg på sociala medier för att stötta dem med mycket tillgivenhet.
"När din son är tillräckligt gammal ser du ut att vara tillräckligt ung för att dejta honom" skämtade en person. "Bara för att du ser yngre ut än vad du är betyder det inte att du är så ung" kommenterade en annan, som försvarade paret genom att uppmuntra andra att sluta ge kritiska kommentarer.

Faktum är att dessa två unga personer är väldigt söta tillsammans och det syns att de älskar varandra, eller hur?

Advertisement