Kvinnan förlovar sig med sin förre detta skollärare som är 25 år äldre än henne

av Titti Carlberg

25 April 2023

Kvinnan förlovar sig med sin förre detta skollärare som är 25 år äldre än henne
Advertisement

Du kanske också har haft en lärare som var så attraktiv och intressant att det fick dig att fantisera om ett eventuellt sentimentalt band mellan er. Det sägs att kärlek inte har någon ålder och en gång i tiden ansågs det helt normalt att det fanns en betydande åldersskillnad mellan en man och hans hustru. I dag är det dock en utbredd åsikt att om det är många år som skiljer mellan två personer som har ett förhållande, är det mer på grund av egen vinning än kärlek. Av denna anledning är i de flesta fall en kärlekshistoria mellan en lärare och en elev ingenting annat än en tonårings mer eller mindre oskyldiga dröm.

Men det kan hända att i mötet mellan en förre detta lärare och en nu uppvuxen elev kan fantasierna från skoltiden åter vakna och förvandlas till verklighet med början på en oväntad kärlekshistoria.

Idag tänkte vi berätta om en ung kvinna och hennes favoritlärare.

via Mirror

Monica Ketchum/Facebook

Monica Ketchum/Facebook

Monica Ketchum är en 31-årig kvinna som inte är rädd att erkänna att hon var sin lärares favorit i skolan. 16 år efter att hon lämnade skolbänken, kontaktade den unga kvinnan sin favoritlärare, femtiosexåriga Michelle Foster, för att återknyta kontakten med henne. Kvinnan hade varit hennes lärare i geografi år 2004, men nu har de upptäckt ett ömsesidigt intresse som har lett till början på en romans.

"Jag oroade mig över åldersskillnaden och även för hur vi hade lärt känna varandra, men jag insåg att andra människor får tycka vad de vill, jag vill bara vara lycklig" erkänner Michelle, som idag anser sig vara väldigt lyckligt lottad över att ha en så underbar människa vid sin sida.

När kvinnorna återförenades hade Monica precis gått igenom en svår tid, efter att hennes familj hade tagit avstånd från henne då hon erkände sin homosexualitet. Hon kom ihåg Michelle som en "trygg plats" när hon gick i skolan och bestämde sig för att söka upp henne, bara för att upptäcka att även hon hade haft det svårt. I maj 2022 avslutade båda sina respektive relationer för att bli tillsammans med varandra, båda har barn från tidigare äktenskap.

Advertisement
Monica Ketchum/Facebook

Monica Ketchum/Facebook

De berättar att de ofta misstas för mor och dotter, och en främling trodde att Michelle var mormor till Monica, men de tänker aldrig själva på att det skiljer 25 år mellan dem.

"Michelle var min lärare i högstadiet och hon var min favorit och jag hennes" berättar Monica. "Vi hade naturligtvis ingen annan relation utöver undervisning förrän jag kontaktade henne på Facebook 16 år senare" fortsätter hon och avslöjar att hon alltid har varit attraherad av äldre människor och därför inte tänker på åldersskillnaden.

Trots många svårigheter fortsätter paret att leva sina liv med entusiasm och önskar hopp, ljus och trygghet för alla som har det svårt.
Vi gratulerar dem för deras mod!

Advertisement