När den här kvinnan får notan beter hon sig alltid på samma sätt

av Titti Carlberg

07 Augusti 2023

När den här kvinnan får notan beter hon sig alltid på samma sätt
Advertisement

Det samtida samhället bygger på sociala medier. De sistnämnda är grundläggande, eftersom det har gjort det möjligt att skapa en ny virtuell verklighet, en icke-plats, som gör att många människor kan komma i kontakt, även de som inte känner varandra, eller hålla liv i relationer mellan människor som bor på stort avstånd från varandra och inte ses så ofta. I denna nya verklighet har dock individer som kallas influencers blivit allt viktigare, de kan förändra och påverka andra människors val genom att ge dem goda råd.

Huvudpersonen i vår berättelse är en influencer som har bestämt sig för att tala direkt till kvinnor, hon råder dem att när de går ut med en man bör de bete sig på samma sätt som hon gör.
Låt oss se hennes beteende.

via Dailymail

pixabay

pixabay

Ella Freiman är en 24-årig influencer, känd på sociala medier under pseudonymen ellafreiman, som ger sina följare goda råd om parförhållande, men framför allt förklarar hon för kvinnor hur de ska bete sig under en dejt, hon betonar att det aldrig är kvinnan som ska betala notan, utan den person som har bjudit ut dem. 

Detta är en grundläggande aspekt i parets liv som kommer att förverkligas i framtiden. Även om många har attackerat henne för detta beteende, har hon bestämt sig för att svara och förklara sina skäl.

Det är ofattbart för henne att gå in i en relation med en man som inte är generös. Det är därför hon vägrar att dela eller betala notan på sina dejter. "En man som vill dela notan uppskattar inte den tid och ansträngning en kvinna lägger ner på sig själv för att tillfredsställa honom".

Advertisement
ellafreimann/Instagram

ellafreimann/Instagram

"En kvinna som vet vad hon är värd vet vad hon har att erbjuda och förväntar sig detsamma tillbaka. Jag har sett kvinnor starta egna företag och fokusera på sig själva samtidigt som de blir omhändertagna av en man. Många undersökningar har visat att män inte kan leva utan oss. Vi förbättrar deras liv i alla dess aspekter, och eftersom vi vet vad vi har att erbjuda förväntar vi oss samma sak tillbaka. Det är därför när jag dejtar någon vet vad jag kan göra för honom och jag förväntar mig att han åtminstone betalar middag för mig. Det är så det ska vara, det är därför jag aldrig föreslår att vi ska dela på notan. Alla kvinnor borde göra detsamma."

Vad tycker du?

Advertisement