En tjej visar sin mycket långa överkropp i en video: "så här svarar jag dem som förolämpar mig"

av Titti Carlberg

10 Oktober 2022

En tjej visar sin mycket långa överkropp i en video: "så här svarar jag dem som förolämpar mig"
Advertisement

Skönheten hos världens alla människor är unik. En värld full av människor som alla ser likadana ut skulle vara tråkigt och monotont. Var och en av oss har olika kroppsbyggnader, fysiskt utseende, karaktär och olika sätt att göra saker och ting på, men det betyder inte att en person är sämre än en annan.

Endast efter att acceptera denna mångfald är sociala framsteg möjliga. Tjejen som är huvudperson i den här berättelsen har försökt att förklara sina principer och hon svarar dem som förolämpar henne för hennes fysiska utseende.

via The Sun

Advertisement
emmielovescows/TikTok

emmielovescows/TikTok

Emmie, känd på TikTok under pseudonymen emmielovescows, är 22 år gammal och hon älskar att publicera foton på sig själv på det sociala nätverket. Hon har på kort tid lyckas samla på sig ett mycket stort antal följare, cirka 120 tusen. Många av dessa hade inte lagt märke till hennes kropp, förrän hon publicerade en video som visade hela henne. Så fort de hade sett videon började de att håna henne för hennes figur.

Videon i fråga visar henne klädd i en topp och ett par shorts. Inledningsvis visar kameran bara hennes ansikte, men efter ett tag fångade kameran hela hennes välsvarvade och smala kropp, men framförallt hennes väldigt långa överkropp. Just denna sista detalj har uppmärksammats av användare som har valt att kommentera den på ett sätt som inte är positivt.

Advertisement
emmielovescows/TikTok

emmielovescows/TikTok

Många av kommentarerna under videon var otäcka, vissa liknade henne vid en tusenfoting, andra bad henne vifta med armarna eftersom de tyckte att hon liknar en uppblåsbar docka. Men det fanns även lika många webbanvändare som hyllade henne för hennes skönhet och för hennes ironi.

I ett senare klipp ville hon på nytt visa upp sin överkropp, men framförallt ville hon betona att hon inte bryr sig om vad folk säger om hennes fysiska utseende.

Vi får inte anpassa oss till alla stereotyper och tillfälliga begrepp om perfektion, utan vi måste helt enkelt börja acceptera oss för den vi är

Vad tycker du?

Advertisement