Denna 52-åriga mormor uppvaktas av killar som är hälften så gamla som henne

av Titti Carlberg

26 Februari 2023

Denna 52-åriga mormor uppvaktas av killar som är hälften så gamla som henne
Advertisement

Människan livnär sig på passioner, vi har alla naturliga böjelser redan från tidig ålder: det finns de som är duktiga på någon sport, de som är duktiga på musik, dans, de som gillar att skriva och de som gillar att måla. Den grundläggande aspekten är dock att inte tappa bort sig själv utan ständigt odla sina hobbyer. Bara på detta sätt skulle man kunna briljera på sitt egna område.

Huvudpersonen i vår berättelse är en kvinna som brinner för fitness. Detta har inte bara lett till att hon har uppnått en perfekt fysisk form och att hon ser yngre ut än vad hon egentligen är, utan framför allt att hon uppvaktas av män som är hälften så gamla som henne. Låt oss läsa hennes historia.

via Brighthumanity

Advertisement

Charlene Farnsworth, känd på sociala medier under pseudonymen model.charlene, är en 52-årig kanadensisk kvinna, närmare bestämt från Ontario, mamma till två barn och mormor till en underbar dotterdotter.
De senaste åren har hon blivit alltmer passionerad av fysisk aktivitet, så pass att hon tillbringar större delen av sin tid på gymmet och fokuserar främst på att lyfta vikter. Den mest överraskande aspekten är att hon är så perfekt formad att hon ständigt misstas för en fitnessmodell. Hon ser dessutom ut att vara mycket yngre ut än vad hon egentligen är, så pass att hon på sociala medier bombarderas med meddelanden från killar som uppvaktar henne, vilka är hälften så gamla som hon.

"Folk - säger kvinnan - säger ofta till mig att jag ser yngre ut än min ålder, men jag är ganska säker på att det bara är tack vare min kropp. Gymmet har förändrat mig, tack vare träning har jag inte bara förändrat min fysik utan också min karaktär. Jag är inte längre den blyga tjej jag en gång var. Nu har jag också många friare, min man är extremt stolt över mina prestationer och han är inte ett dugg svartsjuk på mina beundrare, eftersom han vet att jag valde honom och att jag aldrig skulle vilja ha någon annan vid min sida".

Advertisement

Hemligheten bakom hennes fysiska form är inte bara konstant träning, utan även diet, hon följer en speciell diet så att hennes vikt alltid är under kontroll.
"Jag är stolt över min kropp. Jag tror att det bästa sättet att hålla sig i form och inte gå upp i vikt är att lyfta vikter, och att det framför allt gör att man ser yngre ut än vad man egentligen är".

Tror du också att konstant träning är hemligheten till att hålla sig ung och alltid i perfekt form?

Advertisement