Mannen som betalade 14.000$ för att bli en hund har uppfyllt en annan dröm

av Titti Carlberg

08 Augusti 2023

Mannen som betalade 14.000$ för att bli en hund har uppfyllt en annan dröm
Advertisement

Kommer du ihåg hundmannen? Vi pratar om om den japanska mannen som blev populär efter att ha uppfyllt sin önskan att bli en långhårig Collie: hans äventyr fortsatte och nådde en ny nivå.
Låt oss se vad det handlar om.

via NDTV

Advertisement
toco.ev/Instagram

toco.ev/Instagram

Vi har alla en hemlig dröm i byrålådan, men den japanska mannen Toco sticker ut för sin excentricitet: mannen önskade starkt att han skulle förvandlas till en hund och lyckades förverkliga denna oemotståndliga önskan genom att spendera 14.000 dollar.

Advertisement

Mannen önskade att leva som en hund

Faktum är att han ville inte bara se ut som den oförglömlige Lassie, utan hans önskan var att få leva som en hund, han går till och med gå så långt att han livnär sig på torrfoder och burkmat för hund.

Även om han har bestämt sig för att förbli sin passion trogen och omsätta den i praktiken, vill mannen som gämmer sig i kostymen inte avslöja sin identitet av rädsla för att människor ska fördöma honom.

En dröm som blev verklighet

En dröm som blev verklighet

toco.ev/Instagram

"Jag pratar väldigt sällan med mina släktingar eftersom jag är rädd att de ska tycka att jag är konstig. Mina vänner och min familj blev väldigt överraskade när de fick höra att jag hade förvandlats till ett djur" berättade han i en intervju. "Jag vill inte att min hobby ska bli känd, särskilt inte för mina arbetskamrater."

Mannen tänker i vilket fall som helst inte ge upp sin dröm och nu har han nått ett nytt steg i sitt hundliv: att gå i koppel eskorterad av en människa.

Första promenaden i koppel för hundmannen

Exakt: Toco lämnade för första gången sitt hem i koppel, bekantade sig med andra hundar och sträckte ut sig på asfalten. På sin YouTube-kanal "I_want_to_be_an_animal" förklarar mannen: "Jag ville förvandlas till ett djur, så jag blev en långhårig Collie!" Här är det möjligt att se filmer som visar honom i hans förklädnad, inriktad på att bete sig som en riktig hund. Uppenbarligen har mannens märkliga hobby lockat många människors nyfikenhet, vilka fortsätter att följa hans historia.

Även om han inte känner sig redo att anförtro sig åt sina närmaste vänner, fortsätter Toco att roa webbanvändarna utan att skada någon: vad tycker du om hans märkliga hemliga livsstil?

Advertisement