En man gifter sig med sin docka efter att de har fått tre "barn"

av Titti Carlberg

10 Augusti 2023

En man gifter sig med sin docka efter att de har fått tre "barn"
Advertisement

Kärlek kan visa sig i många olika former och i vissa fall kan den framstå som obegriplig för andra. Det är fallet med den colombianska man vi ska berätta om, han blev känd på sociala medier för att ha "bildat familj" med en trasdocka som han är väldigt fäst vis. 
Låt oss se hans historia.

via Daily Star

Advertisement

Cristian Montenegro, Colombia, väckte uppståndelse och häpnad på sociala medier när han presenterade sin flickvän för webbanvändarna: en trasdocka med namnet Natalia Ortiz, som till och med har en egen profil på sociala medier.

Han "gifte sig" med henne och de blev "föräldrar" till tre barn: Cristian dokumenterade sin hustrus graviditet, inklusive en sjukdom som krävde ett snabbt ingripande.

Advertisement
Cristian Montenegro - Oficial/Facebook

Cristian Montenegro - Oficial/Facebook

Natalia, som har "fött" deras tredje barn, Sammy, visar sig på sociala medier med ständigt olika outfits, frisyrer och smink: uppenbarligen tar hennes man hand om henne och hennes utseende på ett extremt bra sätt, och han tillbringar så mycket tid som möjligt med sin familj.

Cristian och Natalia förenade sig i ett äktenskap, komplett med bröllopsklänning och utbyte av högtidliga löften. I en svart kostym och fluga för honom, i en vit bröllopsklänning för henne, visade paret upp sina vigselringar, en symboö för deras förening.

Paret hade tänkt gifta sig ett år tidigare, men de var tvugna att skjuta upp bröllopet på grund av Sammys oväntade ankomst. Även den händelsen filmades och delades på sociala medier av Montenegro, videon visade även "förlossningsläkaren" som hjälpte Natalia att "föda barn", väl synlig när hon ligger på sjukhussängen iklädd en sjukhusrock.

Därmed utökades deras familj och nådde fem medlemmar, inklusive en förstfödd son, en dotter och slutligen nykomlingen.

Natalia Ortiz/Facebook

Natalia Ortiz/Facebook

När det gäller webbanvändarnas förvåning, som över tid har ifrågasatt Cristian om hans ovanliga kärlekshistoria, förklarar mannen att han skapade Natalia: det var han som gjorde dockan, efter många bittra besvikelser. 

Jag har blivit sårad av många kvinnor som bara var intresserade av mina pengar. Efter flera år som single började jag dejta Natalia" förklarar han.

Natalia Ortiz/Facebook

Natalia Ortiz/Facebook

Om det inte var för denna relation skulle det bara finnas en djup ensamhet i hans liv.

"Om det inte vore för dockorna skulle jag vara mer ensam än någon annan. jag har åtminstone något" säger Cristian. "Med Natalia ser jag på tv och pratar om allt. De vet inte hur djupt jag älskar henne".

Vad tycker du om hans levnadshistoria?

Advertisement