Hon städar hemma hos pojkvännen och upptäcker hans svek: "Jag hittade ett par örhängen som inte är mina"

Titti Carlberg

02 November 2022

Hon städar hemma hos pojkvännen och upptäcker hans svek:
Advertisement

Överraskningar är spontana och osjälviska gester, drivna av en önskan att göra en älskad vän glad med oväntad vänlighet: en födelsedagsfest, ett oväntat besök, en sista minuten-resa, en gåva som är utöver det vanliga vid ett speciellt tillfälle eller något enkelt som att städa sin partners hem för att beröva honom den bördan.

Men ibland kan det dock hända att det istället blir man själv som överraskas snarare än mottagaren. Det var vad som hände en ung argentinsk kvinna som har berättat på Twitter om det som hände henne.

via lefo/Twitter

Advertisement

Agus Lefossi är en ung argentinsk kvinna som, efter att ha bestämt sig för att överraska sin pojkvän, slutade med att hon lämnade honom. Hon upptäckte nämligen att han bedrog henne.
Agus som berättade sin historia på sin sociala medier-profil, hade fått idén att städa sin pojkväns lägenhet medan han var på jobbet. En riktigt trevlig och snäll gest, men som ledde till en tråkig sak. När lefossi_, vilket är hennes namn på Twitter, städade sovrummet hittade hon i en låda ett par örhängen som inte var hennes.

Från den upptäckten föddes omedelbart misstanken om otrohet. Hon skrev ett meddelande till pojkvännen och bad om en förklaring, men han tvekade och undvek att svara henne. Således bestämde sig berättelsens huvudperson att göra händelsen offentlig, hon publicerade bilderna av beviset och lockade till sig många kommentarer från webbanvändare.

aguslefossi/Instagram

Inför den popularitet som uppnåddes i inlägget lade Agus till andra detaljer om fortsättningen, och underströk att hennes besvikelse inte är för det svek som han gjort, utan på grund av det faktum att hennes pojkväns enda oro var att försöka dölja sveket, snarare än att ta sitt ansvar och be om ursäkt.

Webbanvändarna ställde sig på den unga kvinnans sida, som nu är singel. Många har på ett sarkastiskt sätt påpekat att mannen borde ha visat mer intelligens och list, och att han inte skulle ha lämnat ett så uppenbart bevis i sitt hem. 
Men det bästa skulle utan tvekan ha varit att vara ärlig och be om ursäkt för sitt misstag.

Vad skulle du ha gjort om du var i Agus ställe?

Advertisement