Hon lyckades betala igen ett lån på 27 000£ och bli rik: "Jag avstod onödiga sker"

av Titti Carlberg

04 November 2022

Hon lyckades betala igen ett lån på 27 000£ och bli rik: "Jag avstod onödiga sker"
Advertisement

När man som student bor i egen bostad verkar pengarna aldrig räcka, i slutet av månaden försöker man alltid matcha sina konton, vilket inte är en lätt uppgift. Man försöker i alla fall att inte tynga sin familj utan vill nå detta mål utan deras hjälp. Av denna anledning tar många till lånevägen, pengar begärs, i hopp om att man ska kunna betala tillbaka dem så snabbt som möjligt.

Den var exakt det som den här studenten upplevde, men hon lyckades övervinna situationen och betalade tillbaka ett lån på 27 tusen pund. Hennes engagemang var framförallt sådant att hon lyckades till och med spara lite pengar. Låt oss se hur hon gjorde.

via Mirror

Advertisement

Julie Haneline, ursprungligen från Greenville, South Carolina, är 36 år gammal. Hon blev känd på webben efter att ha berättat hur hon lyckades övervinna en ekonomisk svår situation, men framförallt hur hon lyckades vända detta ögonblick som utgångspunkt för att spara lite pengar. På den tiden var hon en student, med många utgifter och väldigt låga arbetsinkomster, men hon höll sig lugn och härdade ut.

Allt började med att hon utmanade sig själv, hon bestämde sig för att inte spendera sina pengar på onödiga saker, hon köpte bara det nödvändigaste och hon undvek allt överflöd för att kunna spara så mycket som möjligt.

"Tidigare gjorde jag alltid dåliga val. Jag spenderade mycket på kläder och jag kunde inte kontrollera mig själv. Så jag bestämde mig för att förändra min livsstil. Jag började med att lägga undan pengar för att kunna betala tillbaka lånet på 27 000 pund, sedan fortsatte jag att spara genom en fond. Uppoffringarna var många och jag blev tvungen att dela min bostad med en annan person, vilket jag inte gillade, men jag var tvungen."

Advertisement

Why do new pajama sets make me so happy? Like I need more 😅 #comfy #over30style #tjmaxxfinds #leopardprint #cozystyle #pjs #influencerstyles #getcozy #tjmaxx @tjmaxx #athomestyle

Pubblicato da Julie Haneline su Lunedì 12 luglio 2021

Tack vare detta uppnådde Julie utmärkta resultat, så pass att hon snabbt hade sparat ihop pengar till att köpa sin första bostad. På några få år köpte hon 4 fastigheter. Hon bor själv i den ena och hyr ut de andra.

"Man måste vara beredd att avstå från att roa sig, middagar på restaurang och kvällar på puben, ge upp onödig shopping och prenumerationer. Jag berövade mig också skönhetsbehandlingar, hårklippning, manikyr och pedikyr". 
Trots att hon inte har några ekonomiska problem längre fortsätter hon att leva efter den filosofin.
"Jag tar en månad om året då jag inte spenderar pengar på onödiga saker".

Skulle du kunna göra dessa uppoffringar som Julie gjorde för att uppnå ett så fantastiskt resultat?

Advertisement