Hon reser på smekmånad och hennes mamma bokar hotellrummet bredvid hennes: "Jag måste hitta en lösning"

av Titti Carlberg

07 November 2022

Hon reser på smekmånad och hennes mamma bokar hotellrummet bredvid hennes: "Jag måste hitta en lösning"
Advertisement

När man organiserar ett bröllop ägnas uppmärksamhet åt varje liten detalj, allt måste bli perfekt och inget får lämnas åt slumpen. Många kvinnor drömmer om detta ögonblick sedan barndomen, de vet redan då i vilken kyrka bröllopet ska stå, vilka som ska bli inbjudna, var lunchen kommer att äga rum, men framförallt vart de ska resa på bröllopsresa.

Även om det är roligt att organisera sitt bröllop är det också väldigt tröttsamt, varför en smekmånad är nödvändig, både för att kunna koppla av och för att tillbringa underbara dagar ensam med sin nyblivna man.

Det var nog det den här tjejen hade tänkt innan hon upptäckte att hennes mamma hade bokat rummet bredvid deras svit på hotellet.

via Im_not_a_spambot/Reddit

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Den 26-åriga tjejen berättar sin historia i ett inlägg på Reddit och frågade webbanvändarna om de visste någon lösning på problemet. 

Den blivande bruden hade av sin far fått bröllopsresan i present av sin pappa. Hon var entusiastisk över denna gåva och kunde knappt vänta på att få resa iväg, men tyvärr fick hon höra talas om sin mammas överraskning, vilket släckte all hennes entusiasm.

"En dag ringde min mamma för att berätta att hon hade bokat, för sig själv, sin sambo och min bror, en svit på hotellet där jag ska tillbringa min smekmånad"
Även om detta kan låta som dåliga nyheter för vem som helst, var det inte det värsta. Mamman kände till dotterns rumsnummer så hon hade ringt till hotellet och bett om att få rummet som låg bredvid. Vid det laget visste dottern inte vad hon skulle göra.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Hennes första tanke var att ringa till hotellet för att be dem ge mamman en annan svit, men det var tyvärr inte möjligt.
"Jag vill inte byta hotell, detta är ett av de mest romantika hotellen i den staden, men jag kan inte låta min mamma förstöra min smekmånad. Jag måste komma på en lösning, för om det är något jag absolut inte vill, så är det att tillbringa min smekmånad med mamma i rummet bredvid mitt."

Redditanvändarna ställde upp till förmån för henne genom att stötta henne och ge henne olika råd, men många anser att hon borde be sin mamma avboka hotellet.
"Försök att berätta för henne att det är din smekmånad och att du vill ha ett privatliv".

Tjejen har på olika vis försökt hindra sin mamma från att ta sviten bredvid, vilket råd skulle du ge henne för att lösa problemet?

Advertisement