Hon gifter sig med sin styvbror och har sin mammas fulla stöd: "följ ditt hjärta"

av Titti Carlberg

03 Januari 2023

Hon gifter sig med sin styvbror och har sin mammas fulla stöd: "följ ditt hjärta"
Advertisement

Många tror att de inte är gjorda för äktenskap, de tror att de aldrig kommer att hitta den perfekta partnern att tillbringa resten av livet med. Men rätt vad det är möter de den person som är rätt för dem och ändrar uppfattning om att gifta sig.

Det var det som hände den här tjejen, som innan hon träffade sin styvbror aldrig hade haft en tanke på att gifta sig. Första gången deras blickar möttes visste de att de var perfekta för varandra. Låt oss se vad som hände.

via New York Post

Advertisement

Matilda Eriksson, 23, hade aldrig haft en tanke på att gifta sig, hon var övertygad om att det inte var för henne, förrän hon träffade Samuli, hennes 27-åriga styvbror. De hörde alltså på sätt och vis till samma familj, eftersom hennes mamma gifte sig med hans pappa.

Paret träffades på Matildas mammas femtioårsfest"Så fort jag fick syn på Samuli blev jag kär i honom och mina känslor besvarades med stor passion. Vi började prata och efter två veckor började vi dejta. Det dröjde inte länge innan vi blev sambos, han flyttade hem till mig. Allt är väldigt naturligt mellan oss."

Till en början upplevde hon dock en stor osäkerhet, hennes förvirring dikterades av det faktum att hon från en dag till nästa hade börjat kalla sin "styvbror" för "pojkvän". Ett tillstånd som gjorde att hon var väldigt tveksam, men hennes mamma tog hand om det för att lugna henne och, förutom att hjälpa henne att tänka klart över situationen, övertygade henne att följa sitt hjärta.

Advertisement

Paret var till en början rädda att det kunde finnas något olagligt i deras förhållande. Av den anledningen började de omedelbart söka svar på om det skulle bli några återverkningar. Svaret på den frågan fick de av en juridikstudent, en kompis till Matildas syster, som lugnade dem genom att hävda att de inte gjorde något olagligt genom att gifta sig.

Efter att de övertygats om att de inte skulle bli några juridiska konsekvenser friade Samuli till henne. "Nästa steg  - säger Matilda - blir att få barn, men det är ingen brådska med det".

Ett speciellt äktenskap, eller vad tycker du?

Advertisement