Mannen upptäcker att han har en diskmaskin i köket efter att ha bott där i två år

av Titti Carlberg

12 Maj 2021

Mannen upptäcker att han har en diskmaskin i köket efter att ha bott där i två år
Advertisement

Har ni någonsin stannat och funderat på hur bekväma enheterna vi använder varje dag är? Tänk till exempel på diskmaskinen: inte alla har en hemma, men det är nödvändigt att erkänna att det är ett riktigt värdefullt föremål.

Mannen vi ska berätta om vet säkert något om det, huvudpersonen i en "uppenbarelse" som förvånade och som fått många att skratta. I ungefär två år var den här personen tvungen att diska för hand efter varje måltid i lägenheten där han bor. En dag insåg han hur mycket ansträngning han hade slösat på det eftersom i hans kök finns en mycket bekväm diskmaskin

via Tom Hale/Twitter

Om ni tror att det inte är möjligt att på två år inte vara uppmärksam på en hushållsapparat som finns i lägenheten, får ni ändra uppfattning. Tom Hale, en 30-årig journalist, publicerade ett foto på Twitter där han berättade om sin otroliga upptäckt och definierade sig själv, mellan allvar och skämt, chockad.

"Jag har bott i den här lägenheten i två år och upptäckte först i dag att jag har en diskmaskin". Hans Tweet har väckt så mycket intresse att den fick tusentals reaktioner och delningar inom några timmar, och det saknas inte användare som hade något att säga om ämnet eller berätta om liknande personliga upplevelser.

Om ni undrar hur det är möjligt att Tom inte upptäckte en så viktig apparat i köket förklarar han orsaken: "Jag hade misstagit det som ett falskt fack" säger han "Jag har slösat bort dagar och dagar i mitt liv genom att diska för hand".

Advertisement
peapod labs/Flickr - Not the actual photo

peapod labs/Flickr - Not the actual photo

En uppenbarelse som utan tvekan får er att le, och som har väckt många ironiska kommentarer från människor. Det finns till och med de som påpekade för honom, efter att ha sett bilden som delades på Twitter, att han inte ska lägga sin mocka i diskmaskinen. Uppenbarligen har Tom ännu inte bekantat sig med sin "nya" hushållsmaskin, en lyx som han hittills inte har varit van vid.

Andra personer sa att de var skeptiska till historien, och det var för dem som Hale svarade att han kände sig "smickrad" av den uppskattning som de har för honom, som om han verkligen hade hittat på allt. Tydligen är Tom inte ensam om att ha gjort "sensationella" upptäckter i sitt hem. Enligt vad olika användare har sagt är det inte sällsynt att man upptäcker utrymmen, fack, hörn eller hela rum i sitt hem, platser som man först trodde var obefintliga. 

Vad tror ni? Tänker ni nu ta er en närmare titt i era hem? Vem vet vad de kan gömma!

Advertisement