Denna kvinna är en "professionell flickvän": hon har 3000 pojkvänner och en svindlande lön

av Titti Carlberg

06 Augusti 2023

Denna kvinna är en "professionell flickvän": hon har 3000 pojkvänner och en svindlande lön
Advertisement

Sociala medier har blivit samhällets stödpunkt, de har gett liv åt en icke-plats, ett virtuellt utrymme som låter många olika människor komma i kontakt med varandra, även de som inte känner varandra. Det har funnits individer som har utnyttjat denna nya verklighet för att tjäna pengar genom sociala medier. Plattformar har skapats som låter oss dela våra bilder och se till att andra webbanvändare köper dem, den mest kända av dessa plattformar är Onlyfans.

Den här kvinnan är en modell som bestämde sig för att göra karriär som "professionell flickvän", på detta sätt lyckas hon tjäna svindlande summor, på bara ett par år har hon sparat ihop så pass mycket pengar att hon skulle kunna gå i pension redan nu. Låt oss se närmare på hennes framgång.

via Dailymail

didshereallyomgg/Instagram

didshereallyomgg/Instagram

Jenna Madison är en 30-årig kvinna, känd under pseudonymen didshereallyomgg, som framför allt har blivit känd på sociala medier för det val hon gjorde. När hon var i 19-års åldern hade hon ekonomiska problem. Hennes hem var utmätt och hennes mamma hade blivit avskedad från sitt arbete. Hon funderade till en början på att börja arbeta som strippa, men insåg att hon inte skulle tjäna tillräckligt med pengar på det, men plötsligt vände lyckan för henne. 

Kvinnan förstod att hon skulle kunna tjäna bra med pengar genom sociala medier och sin kropp. Hon blev en "professionell flickvän" och inom loppet av 10 år har hon blivit miljardär, faktum är att hon får betalt för att dejta män. Hon har sparat ihop så pass mycket pengar att hon skulle kunna gå i förtidspension.

Jenna har nått en gigantisk mängd män, hon har mellan 2500 och 3000 pojkvänner och tjänar runt 1200€ per dag. Pengaproblemen hon hade i unga år ligger nu, när hon säljer sina tjänster via plattformar, bakom henne. Hon har, tack vare sitt arbete, blivit miljonär och garanterar även ekonomiskt stöd till sin familj.

Advertisement
didshereallyomgg/Instagram

didshereallyomgg/Instagram

"Jag pratar med mina pojkvänner som om jag är en helt vanlig tjej, vilket jag är. De kan prata om arbete, vänner, familj, eller så vill de ha ett mer intimt samtal för att lindra stress. Jag finns alltid för dem när de behöver mig. Detta är inte en enkelriktad relation, även jag mår bra av att umgås med dem."

Vad tycker du?

Advertisement