En före detta fattig man lyckades bli miljonär i Dubai: han berättar själv hur det gick till

av Titti Carlberg

04 Juni 2023

En före detta fattig man lyckades bli miljonär i Dubai: han berättar själv hur det gick till
Advertisement

Vi är alltför vana att tro att rikedom är en familjefråga, att de som är födda i en viss umgängeskrets knappast kommer att dra sig till en annan, ändå är historien full av exempel på människor som har kunnat ta vara på de möjligheter som livet erbjuder, och lyckas klättra upp för den sociala stegen till en inte så dålig plats. Vi tror alla att det är svårt att bli miljonär när man inte ens har ett tak över huvudet som barn, men ändå så finns det miljonärer som började sitt liv på det sättet.

Det sägs att livet inte är det som händer oss, utan på hur vi reagerar på de händelser som kommer i vår väg och mannen vi ska berätta om lär oss att det stämmer. Från London till Dubai, låt oss återge hans berättelse om utveckling.

via Nottinghampost

Pixabay - not the actual photo

Pixabay - not the actual photo

Tony Habib King var en rebellisk tonåring, som skolkade mycket från skolan, från vilken han därefter blev avstängd för otillräcklig närvaro när han var 16 år gammal. Vid 18 års ålder träffade han sitt livs kärlek och gifte sig med henne, några månader efter bröllopet upptäckte han att de väntade ett barn.

Född och uppvuxen i Chorlton, Manchester, bodde den unge mannen till en början med sin fru i hans föräldras hus, men svårigheterna att bo tillsammans med dem fick honom att be kommunen om hjälp och han och hans fru flyttade till ett vandrarhem i Manchester City Council.

"Jag har aldrig gillat traditionell utbildning, jag föredrar att lära av människor" säger Tony. "Jag har alltid känt mig ämnad för stora och viktiga saker".

Efter två månader på vandrarhemmet kunde paret flytta till en lägenhet tack vare ett lån från deras familjer och tack vare sin pappas hjälp fick han ett arbete som fastighetsmäklare

"Det var då det började på riktigt. Jag arbetade med fastighetsförvaltning men vi gjorde andra saker som skuldförvaltning. Jag lärde mig hela tiden nya saker" säger den unge mannen, som efter 10 år på det jobbet bestämde sig för att han ville ha en ny utmaning och sökte upp vännen Zak Jennings på hans uthyrningsföretag i Manchester.

Advertisement
Pexels-Not the actual photo

Pexels-Not the actual photo

I april 2022 öppnade de två vännerna ett eget företag, Gold Ace Real Estate, med kontor i både Manchester och Dubai, som verkar inom försäljning, uthyrning och förvaltning av fastigheter, de har anställt 6 medarbetare i Manchester och 12 i Dubai och för närvarande är företaget värt 1 miljon pund.
Företagets motto säger allt om den unge mannen som lyckades trots tusen svårigheter: "det är vinsten som räknas".

Tony är nu pappa till 4 barn och ägare till ett miljonföretag, men han känner att han ännu inte har nått toppen av sin karriär, han är övertygad om att han förtjänar denna framgång och att han är avsedd för något ännu större.

Vi är övertygade om att han utan tvekan kommer att lyckas tack vare sitt vinnande koncept. Grattis Tony, ett sant exempel att dra viktig lärdom av!

Advertisement