McDonalds-anställd tvingades att säga upp sig: kunderna flirtade med henne

av Titti Carlberg

22 Februari 2023

McDonalds-anställd tvingades att säga upp sig: kunderna flirtade med henne
Advertisement

Vart efter man växer upp börjar man känna ett behov att vara självständig, börja tjäna egna pengar för att frigöra sig från föräldrarna, kanske till och med flytta hemifrån. Det första hindret är dock att hitta ett jobb som tillåter en att försörja sig själv.

Tjejen som är huvudperson i vår berättelse, hade fått jobb som kassörska på McDonalds. Till hennes sorg blev hon dock tvungen att säga upp sig för att hon var för snygg: alla kunderna flirtade med henne. Vid det laget bestämde hon sig för att dra fördel av sitt utseende och bli modell. Låt oss se hur det går för henne.

via Flipboard

Advertisement
melaniecollettx/Instagram

melaniecollettx/Instagram

Melanie Collett är en 20-årig tjej från Edinburgh som arbetar som modell för en vuxensajt. Innan hon påbörjade den karriären var hon anställd på McDonalds. Hennes utseende togs dock inte väl emot av hennes överordnade, eftersom både hennes kollegor och kunder flirtade med henne, vilket var en distraktion och ett slöseri med tid. Hennes chef tröttnade på den situationen en dag och skickade henne till en affär i närheten för att hon skulle köpa produkter att tvätta bort sitt smink med, han sa även till henne att ta av sig sina lösnaglar.

"De flesta av mina kollegor flirtade med mig. Alla kunder stannade för att prata när jag tog emot deras beställningar. Min chef var inte nöjd med detta. Jag är säker på att han inte gillade att jag är väldigt snygg. Alla bar vi likadana arbetskläder, men jag var den enda som sminkade mig, eftersom jag gillar att ta hand om mitt utseende. En dag var det en man som sa åt mig att jag var alldeles för vacker för att jobba där och att jag borde åka iväg med honom".

Advertisement
melaniecollettx/Instagram

melaniecollettx/Instagram

Tjejen stod inte ut längre med den situationen, hon var trött på ständiga förebråelser på grund av sitt utseende. Så hon bestämde sig för att säga upp sig och söka ett annat arbete. Hennes kollegor rådde henne att hon skulle dra nytta av sitt utseende och börja publicera foton av sig själv på en vuxensajt. 

Det var när hon började sin nya karriär som hon började tjäna mycket mer än tidigare: hon gick från 6 pund i timmen till 1,500 pund per dag.

Det är aldrig ett lätt beslut att sluta på ett jobb, som tillåter en att försörja sig själv, och ge sig ut för att leta efter ett annat, men hennes val visade sig vara ett lyckat.

Advertisement