Sätt en klämma på duschmunstycket och se vad som händer: du kommer att få en 5-stjärnig upplevelse

av Titti Carlberg

03 Augusti 2023

Sätt en klämma på duschmunstycket och se vad som händer: du kommer att få en 5-stjärnig upplevelse
Advertisement

Att duscha är ett av livets största nöjen, som i slutet av en lång arbetsdag eller tidigt på morgonen har den stora kraften att förnya oss i både kropp och själ. Om du tycker att det redan är en perfekt upplevelse i sig, ska du veta att det finns ett sätt att göra den ännu mer lyxig och oumbärlig: allt du behöver är en träklämma att sätta på duschmunstycket.
Låt oss se varför och vad som händer när du gjort det.

via Andrea Jean Cleaning/Youtube

Advertisement

Duschens regenererande kraft: man kan alltid förbättra den!

Duschens regenererande kraft: man kan alltid förbättra den!

Pixabay

Att ta en dusch är en del av de trevliga dagliga ritualerna som alltid bör utföras i lugn och ro för att få ut det mesta av den. Den kan vara en riktig njutning, oavsett årstid: under vintern är det verkligen avkopplande att ställa sig under de varma vattenstrålarna i slutet av dagen, medan duschen på sommaren är för att få lättnad från den kvava värmen.

Under denna vanliga företeelse väljer vi vilken duschtvål vi föredrar och vilken parfym vi vill lukta, inte bara inne i duschkabinen utan på hela kroppen, när man väl är insvept i badlakanet.

Advertisement
Pixabay

Pixabay

Aromterapi hjälper till att återställa humöret, varför dofterna vi omger oss med och som vi väljer är väldigt viktiga. Om man vill koppla av kommer det bästa valet vara lavendel, medan för en energikick är det idealiska att välja en doft baserad på grönt te och citron.

För att göra din dusch ännu mer behaglig och till en riktig aromatisk upplevelse kan du ta till ett enkelt knep: ta bara en klädnypa av trä och lite eterisk olja efter eget val.
Varför och hur ska man använda detta?

Knepet med klädnypan i duschen: hur fungerar det?

Knepet med klädnypan i duschen: hur fungerar det?

Curioctopus

Klädnypan måste som sagt var vara av trä, därför nej till plast. Ta den eteriska oljan som du gillar mest och som speglar dina behov och häll en droppe eller två på klädnypan. Sätt sedan fast den på kanten av duschmunstycket, vrid på vattenkranen och vänta på det magiska. När det varma vattnet börjar rinna från de små hålen träffas klädnypan av ångan som bildas i duschkabinen och släpper ut den doft du har valt på ett extremt spännande och delikat sätt.

På detta sätt kommer din stund av avkoppling att berikas med en extra touch, vilket ger dig en upplevelse värdig ett SPA!.

Kände du redan till knepet med klädnypan i duschen? Vilken arom skulle du välja?

Advertisement