En docent i medicin hävdar att utomjordingar har funnits länge på jorden

Titti Carlberg

01 Juni 2023

En docent i medicin hävdar att utomjordingar har funnits länge på jorden
Advertisement

Finns det verkligen utomjordingar? Hur långt är de från oss? Har de nått vår planet eller kommer de en dag? 

Dessa frågor har följt varandra, hos den mänskliga befolkningen, under mycket lång tid, men utan att ännu ha hittat säkra svar. Många människor hävdar att vi omöjligt kan vara de enda intelligenta varelserna som befolkar universum, medan andra fortfarande bekräftar att dessa varelser redan finns hos oss, utan vår vetskap. Denna hypotes stöds av en uppskattat amerikansk docent, som hävdar att utomjordingar befinner sig på jorden sedan en tid tillbaka.

via New York Post

Advertisement
Garry P.Nolan/Twitter

Garry P.Nolan/Twitter

Teorier om den verkliga existensen av utomjordingar finns i överflöd: de flesta av dem förespråkar idén att ja, andra civilisationer utrustade med intelligens existerar i kosmos, men är så avlägsna att det gör det omöjligt att nå dem, eller att de är så pass utvecklade att det anses vara värdelöst att närma sig dem.

Garry Noal, professor vid Stanford University School of Medicine, Amerika, förklarar sig absolut säker på att utomjordingar existerar, men framför allt att de redan har landat på jorden. Mannen, som har samarbetat med amerikanska regeringsprojekt som involverar UFO:n, delade offentligt sin övertygelse under konferensen "The Pentagon, Extraterriestrial Intelligence and Crashed UFO": "Jag tror att de har en avancerad form av intelligens som använder någon sorts mellanhänder. Det är dock inte så att de går bland oss i en sorts läderkostym. Jag tror att de genomför någon slags intelligenstest här, och är inte bara på ett snabbt besök, utan har funnits bland oss en längre tid."

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Enligt Nolan skulle utomjordingarna observera människor som kan identifiera dem genom att observera detaljer.

"Jag är inte orolig för att de ska komma för att utföra någon slags razzia eller ta våra kvinnor och barn. Det är inte min oro. Min oro är vad vi ska göra.".

Sökandet efter bevis på främmande liv har tagit fart under de senaste åren. Ett team av forskare i Kalifornien förutspår att utomjordingar kan kontakta oss 2029. Enligt NASA kan en måne av Jupiter, Europa, ha ett djupt hav under sitt lager av is. Eftersom livet på vår planet utvecklades oberoende av kontakt med solljus, kan dess vatten också innehålla ganska utvecklade former av liv.

Vad tycker du om den här professorns ord? Tror du att det verkligen finns utomjordingar och att de gömmer sig bland oss?

 

Advertisement