Det smarta tricket för att få ett väldoftande hem: det räcker med 3 lagerblad

av Titti Carlberg

05 Juli 2023

Det smarta tricket för att få ett väldoftande hem: det räcker med 3 lagerblad
Advertisement

Vid vissa tillfällen kan man ta till det som definieras mormors huskur, eller lösningar som anses vara mer rudimentära, men som ändå gör att att man når sitt mål. Vanligtvis använder man sig av naturliga produkter för även om tekniken har gjort stora framsteg, vilket gör livet enklare för oss, finns det många användbara naturliga knep att använda för sitt hem. Även om det har skapats luftfräschare finns det metoder som gör att man kan parfymera sitt hem med naturliga produkter

Faktum är att det har spridits ett smart knep på webben för att få ett väldoftande hem, vilket går ut på att använda 3 lagerblad.
Låt oss se tillvägagångssättet.

via Huffpost

Advertisement
Pexels

Pexels

Man kan ofta känna oönskade lukter i sitt hem. Detta är inte sympton på dålig hygien eller dålig renlighet, det kan bero på produkter som har försämrats eller på att råvaror med en stark och ihållande arom har kokats. Ofta görs försök att täcka dessa lukter med konstgjord parfym, men det finns en mycket mer effektiv metod som inte bara döljer all lukt, utan även sprider en behaglig arom i hela bostaden. Det krävs inte mycket för att din bostad alltid ska vara väldoftande och redo att ta emot gäster.

Advertisement
Pixabay

Pixabay

Lagerblad är en växt med en kraftfull arom och dess blad kan användas för att parfymera rum. Detta är ett helt ekologiskt val, vilket gör att du slipper köpa parfym för miljön, som är rika på kemikalier.
Ta bara tre blad från växten, bränn dem och lägg dem i en lerkruka. Denna växt har dessutom välgörande och avslappnande effekter, och kan användas för inusioner, koka bara upp vatten och låt bladen ligga och dra i det.

Har du en häck av lagerblad i närheten av ditt hem som du kan ta ta 3 blad ifrån för att prova denna huskur?

Advertisement