Hennes familj upptäcker att hon är en OnlyFans-stjärna och de reagerar på ett fruktansvärt sätt

av Titti Carlberg

12 Juni 2023

Hennes familj upptäcker att hon är en OnlyFans-stjärna och de reagerar på ett fruktansvärt sätt
Advertisement

Nuförtiden finns det fler och fler människor, framför allt unga, som lyckas skapa en respektabel inkomst genom att hantera sociala sidor, där de delar fotografier och videor av sitt dagliga liv och sina passioner
Det är dock inte alltid som dessa alternativa yrken ses med blida ögon av familjemedlemmar som oftast är vana vid en viss livsstil och mentalitet, för vilka ett fast jobb på ett företag eller en karriär inom en av de traditionella arbetssektorerna är högsta möjliga ambition.

Det finns därför föräldrar som inte godkänner sina barns yrkesval, det kan dessutom hända att de går så långt att de förnekar dem. 

Detta var vad som hände en australiensisk tjej, en influencer på OnlyFans, en webbsajt som hennes föräldrar verkligen inte såg på med blida ögon, som efter att ha fått kännedom om hennes arbete föredrog att utesluta henne från familjegemenskapen, istället för att prata med henne.

via Dailymail

Advertisement
@kaylajadeeast_/Instagram

@kaylajadeeast_/Instagram

Kayla Jade är en ung australiensare som försörjer sig på att skapa innehåll på en social betalsida, bara ett år efter att hon skapat sin profil blev hon en av de främsta innehållsskaparna. Den unga kvinnan har aldrig hållit sitt arbete hemligt, men hon har heller aldrig visat det för sin släkt, utan har skapat alternativa konton på sociala medier för att göra reklam för sig själv. 

"Jag brydde mig inte om att dölja det, jag ville bli framgångsrik" förklarar Kayla i en av sina videor på en av profilerna. "Jag har inte hållit något hemligt, men jag har inte tryckt upp det i ansiktet på dem" tillägger hon och säger att allt fler människor har efterhand börjat se hennes innehåll.

Även kvinnans släktingar har börjat titta på en del av hennes arbete. Mamman och systern blev dock så pass generade att de bad pappan att tala med Kayla, men mannen ställde sig oväntat på dotterns sida, tills en 45-årig manlig släkting fick tillgång till innehållet mot en avgift och publicerade allt i en familjechatt, vilket utlöste en lång rad av kontroverser.

Advertisement
@kaylajadeeast_/Instagram

@kaylajadeeast_/Instagram

Kvinnan kontaktades av en familjemedlem som informerade henne om att han skulle utesluta henne från familjen, vilket även många andra släktingar gjorde.

"De tog bort mig som vän på alla sociala medier och pratade inte med mig på ett helt år. Jag var sårad men samtidigt glad att jag hade fått bort den toxiciteten ur mitt liv" förklarar Kayla i sin video och tillägger att hon tidigare brydde sig mycket om vad folk tänkte om henne, men att hon inte gör det längre och att hon inte kan vara lyckligare än vad hon är.

Den unga kvinnan ser ofta släktingen som utlöste tvisten eftersom de bor i samma område: mannen pratade aldrig med henne, utan stirrade bara, tills hon en dag konfronterade honom öppet och han nekade till sin handling och skyllde på andra familjemedlemmar.
"Jag tror att de bara är människor som inte har ett eget liv utan behöver starta ett drama" avslutar hon.

Överdrev familjen genom att reagera så på hennes arbete? Döm själv.

Advertisement