Hon går från hemlös till miljonär: "Jag är ett bevis på att vem som helst kan lyckas"

av Titti Carlberg

09 Februari 2023

Hon går från hemlös till miljonär: "Jag är ett bevis på att vem som helst kan lyckas"
Advertisement

Det är inte alla lyckligt lottade människor som föds med tur och ofta är deras förflutna ofattbart. Även de som är födda i ogynnsamma situationer kan förändra sina liv och säga "jag klarade det". Visst, man måste engagera sig, vara uthållig och ha förmågan att inte ge upp, samt få lite hjälp av turen. 

Så var det för en som nu har blivit en framgångsrik fyrtioårig fembarnsmamma, hon lyckades förvandla sig från hemlös till miljonär. Låt oss upptäcka hennes otroliga historia tillsammans.

via Ace Media

Advertisement

Rebecca Barr hade ingen enkel barndom, än mindre lätt. Hon föddes långt ifrån i en rik familj: de hade inte ens en bostad. Vid 40-årsåldern kan kvinnan dock hävda att hon helt har vänt sitt levnadsförhållande och uppnått ofattbara mål.

Fembarnsmamman Rebecca, från Kingston-Upon-Thames, London, har heller inte haft så stor tur i kärlek, hennes barn har tre olika fäder, hennes relationer har alltid tagit slut efter ett tag. I vilket fall som helst var kvinnans mål att alltid jobba hårt för att garantera sina barn allt hon inte fick själv och erbjuda dem ett liv fritt från svårigheter.

Advertisement
Rebecca Barr/Facebook

Rebecca Barr/Facebook

Efter år av hårt arbete och uppoffringar är hon nu en framgångsrik entreprenör som kan hävda att hon klarat det: hon har aldrig gett upp inför hinder utan har alltid hållit fast vid sin önskan. Rebecca har ett företag, The Femalepreneur Coach, som har gjort henne till miljonär: hon sysslar med att coacha andra kvinnor för att öka vinsten genom riktade affärsstrategier.

"Kvinnor kan skapa sina egna berättelser och vi kan bli otroligt rika på våra egna villkor, oavsett hur våra personliga liv ser ut" säger Barr. "Min uppväxt var full av svårigheter, men jag visste att jag var avsedd för något mer. Jag vägrade tro att mitt liv skulle fortsätta vara svårt, och jag jobbade hårt på att förändra det."

Vid 15-års ålder, efter att ha upplevt en instabil familjesituation, blev Rebecca utan hem och fick bosätta sig på ett vandrarhem dit hon bara fick ta med sig en väska. Med tiden lyckades hon få tre jobb: bagare, barnskötare och bartender. Samtidigt fortsatte hon att studera för att ge sig själv en bättre framtid, tills hon kunde betala för sitt bröllop, vilket kostade 40.000 pund.

Efter att ha tagit examen inom mänskliga resurser lyckades hon göra karriär i den branschen innan hon bytte till ett helt annat område och köpte sitt första företag, en skönhetssalong och sedan startade sitt coachingföretag. Hennes uppdrag är att inspirera andra kvinnor och bevisa att de kan uppnå allt de vill.

"Trots allt jag har gått igenom är jag en stark och framgångsrik kvinna och jag vill inget hellre än att hjälpa andra att nå obegränsad framgång. Allt är möjligt med rätt inställning!".

Vad tycker du om hennes livshistoria?

Advertisement