Den unga modellen kritiseras för att ha gift sig med en 73-årig miljardär

av Titti Carlberg

04 April 2023

Den unga modellen kritiseras för att ha gift sig med en 73-årig miljardär
Advertisement

Ett gammalt ordspråk säger att ålder bara är en siffra. Detta uttalande vill understryka att det inte spelar någon roll hur många år det skiljer mellan två personer, utan det viktiga är att det finns harmoni mellan dem. Faktum är att en relation är baserad på en sammankoppling av karaktärer, ett närmande av själar. Även om det inte är något fel med att vara tillsammans med en man eller en kvinna som är många år äldre än sig själv, ogillas ofta parrelationer där det finns en betydande åldersskillnad.

Faktum är att kvinnan som är huvudperson i vår berättelse har kritiserats hårt efter att ha gift sig med en 73 år gammal miljardär, men hon hävdar att hon gjorde det av kärlek. Låt oss se hennes historia.

via Milenio

Advertisement

Elina Fernández är en 30-årig argentinsk modell, som blev kär i och gifte sig med 73-årige Eduardo Constantini, en argentinsk miljardär vars tillgångar uppgår till mer än en miljard dollar, han anses vara Argentinas rikaste man. Även fast kvinnan hävdar att hon omedelbart blev kär i honom, hävdar många att hon bara valde honom för hans rikedom, annars skulle hon aldrig ha gift sig med honom.

"Jag träffade honom när jag var singel och hade bestämt mig för att fortsätta vara singel, men när jag lärde känna honom förändrades allt. Jag kände direkt något inom mig, jag blev kär i honom så gott som direkt. Han vände upp och ned på mitt liv, jag hade aldrig förväntat mig att jag någonsin skulle binda mig vid någon, men när jag mötte honom förändrades allt."

Advertisement

De var förlovade i nio månader innan de bestämde sig för att försegla kärleken de kände för varann med äktenskap. Under ceremonin slutade ingen av dem att le, för båda var det den bästa dagen i deras liv. Även om Eduardo har ett företag som ger honom miljontals inkomster varje dag, har Elina upprepande gånger betonat att hon inte gifte sig med honom av intresse, utan uteslutande av kärlek.

Många av hennes belackare tror inte att detta äktenskap är av kärlek, de flesta av dem hävdar att hon bara är intresserad av sin makes pengar, eftersom att en så ung kvinna omöjligt kan bli kär i en man som är mer än dubbelt så gammal som hon själv.

Vad tror du?

Advertisement