Hon är gift men får dejta andra män: "min man tillåter det, jag går alltid tillbaka till honom"

av Titti Carlberg

11 Februari 2023

Hon är gift men får dejta andra män: "min man tillåter det, jag går alltid tillbaka till honom"
Advertisement

Även om de verkar vara i minoritet, bygger inte alla par på principer om ömsesidig exklusivitet. En del kärlekspar accepterar otrohet, som i verkligheten, i fall som dessa, skulle förlora sin mening och inte anses som det, eftersom otroheten sker i ömsesidigt samtycke

Detta gäller för en ung tiktoker och hennes man, som påstås ha gett henne "tillstånd" att dejta andra män.

via raenemetsky/TikTok

Advertisement
raenemetsky/TikTok

raenemetsky/TikTok

Rae Nemetsky, 22, fångade webbanvändarnas uppmärksamhet efter att ha berättat om sin mycket speciella äktenskapssituation: den unga kvinnan, trots att hon är gift, fortsätter att dejta andra män med sin makes samtycke. Det faktum att vara medveten om och "auktorisera henne" skulle inte göra att dessa dejter anses som otrohet.

Idén var Raes, som hon förklarade på sin TikTok-sida: "Jag har dejtat andra män i över ett års tid, så vi har nått en överenskommelse. Han är trogen mot mig fast han är medveten om att jag inte är det mot honom. Om allt sker i samförstånd så räknas det inte som en utomäktenskaplig affär.".

Paret är tydligen väldigt lyckliga tillsammans trots detta val, som i mångas ögon kan framstå som "utanför boxen". I ett samhälle som kan verka traditionalistiskt blir deras avtal ganska ovanligt.

Advertisement
raenemetsky/TikTok

raenemetsky/TikTok

"Tekniskt sett är det en manlig fantasi. Det är alltid jag själv som planerar dejten och väljer man, så jag har allt under kontroll. Min man skulle aldrig låta mig göra detta om jag inte ville."

Rae ser också till att hon, utöver dejtandet, alltid återvänder till sin man, eftersom detta gör dem båda lyckliga och inte äventyrar familjens välbefinnande, vilket också innebär deras barn.

Nemetsky använder mest dejtingsajter för att göra nya manliga bekanstskaper och hennes man har aldrig träffat hennes "andra" män, som vanligtvis är skilda eller separerade. Kort sagt, varje par har sina egna regler och det viktiga är att vara ärliga mot varandra och skapa en dynamik som är tillfredsställande för båda två.

Skulle du kunna dela din partner med andra?

Advertisement