Kvinnan söker efter sin "lookalike" att presentera för sin man för att rädda deras äktenskap

av Titti Carlberg

02 April 2023

Kvinnan söker efter sin "lookalike" att presentera för sin man för att rädda deras äktenskap
Advertisement

Många par, särskilt efter en lång tid tillsammans, kan uppleva "perioder av kris", under vilka fler gräl än vanligt uppstår eller tristess börjar ta över. Vad ska man göra när det händer? Vissa bestämmer sig för att lämna varandra och gå skilda vägar, övertygade om att det inte finns något kvar att rädda och att relationen har tagit slut på ett naturligt sätt, medan andra försöker engagera sig hårt för att återuppliva relationen och återupptäcka den förlorade entusiasmen. Det finns många sätt att göra detta på, från en semesterresa tillsammans till att dela hobbyer.

En kvinna blev dock själv förvånad över sin idé för att göra sin man lycklig igen: finna honom en "lookalike".

via New York Post

Advertisement
they_call_me_bq/Instagram

they_call_me_bq/Instagram

Tehmeena Quintana, från Long Island, New York, blev överväldigad av förtvivlan när hennes man Bryant Quintana, erkände att han hade varit otrogen mot henne efter bara 3-års äktenskap. Hon ville dock inte förlora honom och för att förhindra att det skulle hända tänkte hon att lösningen kunde vara att låta honom ha en öppen relation. Ett val som flera par gör och som tillåter varandra att dejta andra människor utanför deras förening, men Tehmeena gick längre än så: hon sökte själv efter kvinnan att presentera för sin man och hon ställde ett grundläggande krav på kandidaten, det vill säga hon skulle vara identiskt lik Tehmeena.

"Bryant har varit otrogen mot mig. Jag tycker att om man är tillsammans med en man bör man göra vad som helst för att få honom att må bra" sa kvinnan. "Jag vill vara tillsammans med honom i resten av mitt liv. Vad han än vill och vad som än gör honom lycklig tänker jag ge honom.".

Advertisement

Därmed vände sig kvinnan till sociala medier för att hitta någon som var identisk lik henne.
"Jag kände mig osäker när jag letade efter en tredje person, men jag visste att Bryants uppmärksamhet skulle hållas på mig. Jag letade efter en tjej som såg ut som mig, eftersom jag visste att han skulle gilla det".
Tehmeenas sökning slutade när hon stötte på Kyrah Johnson, en australisk modell, som förklarade sig entusiastisk över idén att vara en del av deras par och reste till New York för att träffa henne. Från det ögonblicket etablerades en stark vänskap som ledde till att de tre blev en familj som delade allt.

"När vi går ut får vi alltid frågan om vi är systrar eller tvillingar!" berättade Kyrah, som klär sig likadant som Tehmeena för att stärka deras kusliga likhet.
Och vad tycker Bryant? Han förklarade sig helt nöjd med situationen, som kommer hålla honom borta från att söka utomäktenskapliga affärer.

Vad tycker du om hans hustrus lösning?

 

Advertisement