Under en hypnossession hos terapeuten återfinner hon kärleken från sitt tidigare liv

av Titti Carlberg

22 Februari 2023

Under en hypnossession hos terapeuten återfinner hon kärleken från sitt tidigare liv
Advertisement

Ingen av oss vet vilken dag, plats eller tidpunkt som vi kommer möta den person som blir vår följeslagare för resten av livet. Det kan hända under en utekväll, på sociala medier, när man är ute och handlar eller utför någon sport. Men det händer framför allt när man minst anar det, kanske i en period av ens liv när man försöker hitta en viss balans.

En skotsk kvinna berättade om sin upplevelse som började på hennes terapeuts mottagning och slutade med hennes drömbröllop.

via Milliyet

Advertisement

Angela McPherson, från Moray i Skottland, vände sig efter sin skilsmässa till terapeuten Derek McGillivray för att återfå sitt lugn och för att få ordning på sitt liv. Redan från början kände hon sig bekväm i hans sällskap, det var lätt att prata om sig själv med honom, hon kände sig välkommen och lyssnad på. Hon tyckte nästan att det kändes som att hon hade känt McGillivray under en lång tid. Angela, som alltid intresserat sig för frågor om tidigare liv, bestämde sig för att söka svar i en session med regressiv hypnos. Bakgrundsmusiken och Dereks lugna röst hjälpte henne att slappna av.

Efter att terapeuten hade förklarat processen vägledde han henne på hennes resa tillbaka. Angela befann sig plötsligt på XV-talet, där hon var en kvinna från Dundee, Skottland med namnet Mharie McCloud.

Jag kunde inte se mitt ansikte, men jag visste att jag var en kvinna, jag såg att jag var klädd i en lång klänning och höga stövlar. Jag uppfattade marknadens brus och dofterna av mat blandat med örter. Jag kände att jag var äldre än jag är nu, längre och med en mer imponerande struktur."

Advertisement

Mharie var gift med en man som hon inte älskade och som hon hade gift sig med på order av sin far. Men hennes hjärta tillhörde en annan man.

"Jag har ett levande minne av en kraftig man som lyfte upp en säck av något slag och jag fick en känsla av att jag gillade honom".

Vid det tillfället frågade McGillivray Angela vem som mannen var som hon hade velat gifta sig med. Hennes röst fick ett annat tonläge när hon svarade: "Charlie Anderson". Efter det svaret frågade han hur Charlie såg ut, Angela spärrade upp sina ögon, satte sig upp och pekade på Derek.

"Jag kommer aldrig att glömma den värme jag kände. Mina ögon fylldes av tårar när jag föreställde mig mannen jag hade velat gifta mig med. Det var då jag visste att det var Derek. Det var då jag förstod känslan av förtrogenhet jag hade känt första gången jag träffade honom.".

Till en början kände sig terapeuten misstrogen, men det vände snabbt. Angela skickade ett meddelande till Derek för att tacka honom för sessionen, men han kände sig hämmad av etik och ville inte överskrida professionella gränser. Men ett par månader senare dejtade de för första gången, de upptäckte att de hade många gemensamma intressen och sättet att tänka.

"Att få träffa mannen i mina drömmar under en hypnossession är helt enkelt otroligt. Det var allt jag behövde."

Angela och Derek gifte sig och bröllopet hade temat "resan till det förgångna": vad skulle de annars ha valt för tema? 

"Jag kan än idag inte fatta att jag såg Derek i ett av mina tidigare liv och att han nu är min framtid. Vi tror båda två starkt på att vi var tillsammans i vårt tidigare liv och att vi borde ha gift oss redan då, men vi är åtminstone gifta nu."

En kärlekshistoria som verkar skriven av ödet. Vad tycker du om den?

 

Advertisement