Mannen upptäcker att hans flickvän har en älskare och är gift med fem stycken män: "Jag har raderat henne från mitt liv"

av Titti Carlberg

31 December 2022

Mannen upptäcker att hans flickvän har en älskare och är gift med fem stycken män: "Jag har raderat henne från mitt liv"
Advertisement

När man inleder en kärleksrelation, efter den första bekantskapen, bör en grundläggande komponent ta över för att förhållandet ska bli lyckligt: förtroende. Endast genom det senare är det möjligt att ge liv åt en lång kärlekshistoria, en som är stabil, lugn och respektfylld. Vi önskar oss alla att vår andra hälft ska vara uppriktig, men om man upptäcker att det inte finns ärlighet, innebär det att det saknas förutsättningar för att förhållandet ska hållas vid liv.

Den engelska mannen, som inte bara upptäckte att hans flickvän bedrog honom, utan dessutom upptäckte att hon var gift med fem andra män samtidigt, vet något om det.

via Daily Star

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Wayne Harper, 43, blev verkligen djupt besviken när han upptäckte sin flickväns, Emily Horne, hemlighet. Ett och ett halvt år efter att de hade träffats och blivit tillsammans fick han reda på att hon hade en älskare. Efter den upptäckten bestämde sig Wayne för att pausa deras förhållande för att fundera i lugn och ro om han skulle fortsätta vara tillsammans med henne. Han beslöt sig dock för att ge henne en andra chans om hon lovade att vara trogen i fortsättningen.

Senare fick mannen dock höra talas om ännu fler sanningar: Horne var gift, men inte bara med en, utan hon hade 5 äkta män. Wayne hade inget annat val än att bryta deras förhållande. 
"Jag lämnade henne för att hon bedrog mig. 
- förklarar han - Vi var tillsammans i 18 månader men det blev inget lyckligt slut. Hon finns inte kvar i mitt liv längre, inga fotografier, absolut ingenting.".

Emily bodde hos Harpers familj, och vid uppbrottet var hon tvungen att flytta ut omedelbart. Dennis, Waynes pappa, säger: "Emily, vem kan glömma henne? Hon bodde här i ungefär ett halvår. Hon verkade ganska intelligent, men ibland uppträdde hon lite märkligt och blev deprimerad.".

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Efter uppbrottet med Harper gifte sig Horne ytterligare två gånger, vilket innebär att hon hade 7 äktenskap. Hennes första bröllop skedde 1996, det andra 1999. Sedan gifte hon sig med mannen Simon Thorpe, hon gifte sig med Chris Barret medan hon var förlovad med den förstnämnde, för att sedan gifta sig med James Matthew en månad efter att de träffats på en tågresa. År 2007 var det Ashley Bakers tur och 2010 Stuart Allen. Efter det reste hon till Amerika för att gifta sig med en polis som hon träffat via internet. År 2011 blev hon hustru till Craig Hadwin i Skottland.

År 2012 dömdes kvinnan, som bytt namn till Maxine Accastes, för bigami till en ettårig samhälltjänst med utegångsförbud, samt en elektronisk fotkedja i 28 dagar. Det var tur för Wayne att han upptäckte hennes bedrägeri innan han blev ännu en intet ont anande make.

Advertisement