Mormodern blir av misstag begravd i dotterdotterns bröllopsklänning innan bröllopet

av Titti Carlberg

04 April 2023

Mormodern blir av misstag begravd i dotterdotterns bröllopsklänning innan bröllopet
Advertisement

För en kvinna är ett av de mest spännande ögonblicken under bröllopsförberedelserna utan tvekan den som gäller valet av brudklänning. Var och en föreställer sig att bära den som finns i hennes drömmar och beundrar sig själv i spegeln full av känslor. 
Men när det är dags att klä sig i den, vad händer om den på något mystiskt vis har försvunnit?

Ägaren till en butik i Chicago, Amerika, förklarar det för oss när hon, på sociala medier, berättar om ett bisarrt avsnitt hon hade varit med om.

via Mirror

Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Kasia äger en brudklänningsbutik i Illinois, USA, hon bestämde sig för att berätta för webbanvändarna om en absurd situation som hon har upplevt under sin karriär. 
En dag fick kvinnan ett telefonsamtal från en man som skulle gifta sig och som bad henne replikera klänningen till hans blivande fru. En klänning som Kasia redan hade skickat till den blivande bruden.

Häpen försökte hon förstå vad som hade hänt och varför hon skulle skapa en till, som dessutom skulle vara klar inom loppet av några få veckor. Mannen överlämnade telefonen till brudens bror, som förklarade vad som hade hänt. När den blivande bruden hade packat upp klänningen som hon skulle bära på sin bröllopsdag, hade hon gömt den i sin mormors garderob. Efter en kort tid avled den gamla kvinnan.

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Mormodern hade lämnat instruktioner till familjemedlemmarna att hon ville begravas i sin brudklänning, så vid påklädningstillfället tittade en släkting i garderoben och lyckades ta fel bröllopsklänning. När familjen insåg misstaget var det dock försent. För att försöka ställa till rätta höll de faktumet dolt för den blivande bruden och försökte komma på en lösning utan hennes vetskap, genom att beställa en klänning som var identisk med den hon hade köpt.

Kasia kunde dock, på grund av olika omständigheter och bristen på den nödvändiga tiden, inte replikera originalet, varför bruden informerades om misstaget. Lyckligtvis hade kvinnan ångrat sitt klänningsval: hon var gravid och ville inte längre bära en klänning i sjöjungfrustil, som det skulle vara svårt för henne att komma in i. 

Kvinnan blev dock inte arg, tvärtom: mormodern hade varit emot den ursprungligen valda klänningen och hade insisterat på att barnbarnet skulle ändra sig. En vändning av ödet som uppfyllde hennes önskan.

Hur skulle du ha reagerat om detta hände dig?

Advertisement