Hon klär ut sig och kommer oinbjuden till svägerskans bröllop

av Titti Carlberg

22 Januari 2022

Hon klär ut sig och kommer oinbjuden till svägerskans bröllop
Advertisement

Att leva med minnet av ett ex kan vara svårt. Föreställ dig att vara tillsammans med en person vars familj fortfarande är bunden till den manliga eller kvinnliga partner som de har haft tidigare, vad ska man göra då? Kvinnan som vi ska berätta om accepterade inte denna behandling och hon bestämde sig för att hämnas för att få det som hon, enligt henne själv, hade rätt till.

via ebnehm/TikTok

Advertisement
Not the actual photo - Flickr

Not the actual photo - Flickr

Kvinnan i fråga berättade historien i en video som hon hade publicerat på TikTok: hennes pojkväns syster, eller rättare sagt hennes blivande svägerska skulle gifta sig. Den sistnämnda beslutade sig inte bara för att inte bjuda henne till bröllopet utan utsåg även broderns ex-flickvän som hederstärna

Vad var det som låg bakom det beslutet? Även om huvudpersonen i berättelsen hade varit förlovad med brudens bror i mer än två år, är den blivande svägerskan mer bunden till broderns ex.

Advertisement
ebnehm/TikTok

ebnehm/TikTok

Den gesten som gjordes vid bröllopet - det vill säga att utse broderns ex till hederstärna - är ett tydligt budskap: broderns nya flickvän anses ännu inte vara medlem av familjen, medan ex-flickvännen aldrig har slutat att vara det. Kort sagt, en tydlig förolämpling som kvinnan inte tolererade.

Istället för att stanna hemma, bestämde hon sig för att klä ut sig och smälta in, hon satte på sig en peruk och mörka glasögon och åkte till bröllopsfesten. I videon som publicerades på TikTok ser vi kvinnan parkera bilen nära restaurangen där de firade bröllopet, så med peruk, solglasögon och en ansiktsmask smög hon runt inne i lokalen för att se vad som hände.

ebnehm/TikTok

ebnehm/TikTok

Videon har samlat miljontals visningar och tusentals kommentarer: webbanvändarna har definierat familjen som oförskämd. Men det som är mest upprörande, enligt webbanvändarna, är det faktum att hennes pojkvän, alltså brudens bror, inte tog henne i försvar, han skulle ha opponerat sig och sagt till sin syster att om hon ville att han skulle komma så skulle även hans flickvän få komma, annars så skulle han inte komma till bröllopet.

Andra webbanvändare har däremot kritiserat henne: att klä ut sig och smyga in på svägerskans bröllop var en larvig och överdriven gest. Ytterligare andra stötte svägerskan och sa att hon - som brud - hade all rätt i världen att bara bjuda in människor som hon älskade.

Advertisement