Bruden klipper sitt hår mellan ceremonin och fotograferingen: "jag ville överraska min man"

av Titti Carlberg

05 Februari 2022

Bruden klipper sitt hår mellan ceremonin och fotograferingen: "jag ville överraska min man"
Advertisement

När det gäller att förbereda ett bröllop finns det många val som kan göras för att det ska bli originellt och utöver det vanliga. Från platsen, genom kläderna, till mottagningen och fordonet som används: den enda gränsen är fantasin hos de som ska gifta sig.

Den unga bruden som är huvudperson i denna berättelse valde dock att göra något som få brudar säkert skulle kunna tänka sig att göra. Faktum är, skulle du någonsin kunna föreställa dig att se en brud som, mellan bröllopsceremonin och fotograferingen, klipper av sig håret?

Nej, det är inget skämt, för det var precis vad Vora gjorde, med avsikten att överraska sin man. Förutom ett byte av frisyr, var klippningen verkligen radikal. Låt oss se närmare på den.

via vora.quinn/TikTok

Advertisement
vora.quinn/TikTok

vora.quinn/TikTok

Fram till ceremonin och det ödesdigra "jaet", kände alla gäster, släktingar, vänner och den nyblivne maken, Vora med ett långt, tjockt och svart hår, så du kan ju tänka dig förvåningen när, i samband med fotograferingen, hon presenterade sig med ett mycket kortare hår än tidigare. Och vi pratar inte om en håruppsättning, för den här tjejen valde att klippa sig på den minnesvärda dagen, och lämnade inte bara maken Justice, utan även alla närvarande mållösa.

Advertisement
vora.quinn/TikTok

vora.quinn/TikTok

Vora hade inte klippt sig på 14 år och när hon väl bestämde sig såg hon aldrig tillbaka. Hennes hår, efter frisörens ingripande räckte ner till axlarna, medan det före ingripandet hade räckt ner över nästan hela ryggen. Fotona talar för sig själv, och bruden ville dokumentera på TikTok genom att publicera en video som snabbt blev viral och samlade över 5 miljoner visningar.

vora.quinn/TikTok

vora.quinn/TikTok

"Jag var verkligen exalterad över överraskningen jag skulle ge min man den dagen, och jag var otålig över att få se hans reaktion", berättar kvinnan. "Jag har alltid trott att jag skulle ångra mig om jag klippte av mig håret, men jag är faktiskt väldigt glad att jag gjorde det".

vora.quinn/TikTok

vora.quinn/TikTok

"Till en början - fortsätter hon - märkte Justice ingenting när jag kom för att bli fotograferad. Men sedan tittade han närmare på mig och blev chockad. Han blev mållös och den reaktionen var det bästa jag kunde vänta mig".

"Jag hade två helt olika utseenden på min bröllopsdag, det var riktigt roligt", sa hon. Och man måste ju få tycka att det var en originell och ovanlig idé.

vora.quinn/TikTok

vora.quinn/TikTok

Men vad gör man inte för att garantera sig en verkligt unik och minnesvärd bröllopsdag? Skulle du vilja ge din framtida man en liknande överraskning på er bröllopsdag?

Advertisement