Mannen tappar sin vigselring på semestern, den återfinns runt en fisk

av Titti Carlberg

13 April 2023

Mannen tappar sin vigselring på semestern, den återfinns runt en fisk
Advertisement

När man förlorar ett föremål blir hoppet om att återfinna det allt svagare med tiden. Och när detta föremål har ett stort sentimentalt värde, som till exempel en vigselring, är besvikelsen dubbelt så stor. det kan faktiskt hända att man tappar den och hur mycket man än letar visar sig varje försök vara förgäves.

Föreställ dig överraskningen att bli kontaktad av en främling som hittat din ring på havets botten! Detta är vad som hände en ung nygift man efter att han hade varit på en semesterresa i Australien på Norfolk Island.

via The Sun

Advertisement
Matthew Manning/Facebook

Matthew Manning/Facebook

Nathan Reeves och hans fru Suzie var på semester i Australien på Norfolk Island när de upptäckte att mannens vigselring saknades.
"Han berättade det för mig först efter att ha letat efter den och jag blev inte speciellt glad" säger hustrun Suzie. "Jag säger alltid åt honom att ta av sig den innan han badar" fortsatte hon och specificerar att förlusten av ringen inträffade en dag efter deras andra bröllopsdag.

Mannen hade dock tappat allt hopp om att återfinna den, när han kontaktades via communityns Facebook-grupp av den lokala snorklaren Susan Prior, som informerade honom att hon hade sett hans ring på havets djup och fotograferat den utan att kunna fånga den Bonefish som hade den runt kroppen.

Advertisement
Mannen tappar sin vigselring på semestern, den återfinns runt en fisk - 2

https://www.facebook.com/photo...

Kvinnan uttryckte oro för fiskens hälsa, som för tillfället verkar vara i utmärkt skick, men när den växer kan den bli allvarligt skadad av ringen som sitter runt dess kropp. 

Om de lyckas fånga fisken i ett nät, skulle de försiktigt kunna dra av ringen och befria multen från den, så att den kunde återlämnas till sin rättmätige ägare. Multen skulle därefter släppas tillbaka ut i havet. 
Större delen av lokalbefolkningen är engagerade med att försöka hitta fisken och några personer har till och med erbjudit sig att låna ut sina metalldetektorer till hjälp.

"Jag kunde knappt tro det. Jag har några vänner på ön och de har deklarerat med stor säkerhet att de kommer att lyckas fånga den" kommenterade mannen entusiastiskt över detta oväntade fynd. Vi önskar dem lycka till med hela vårt hjärta!

Advertisement