Kvinnan delar med sig av sin originella huskur för att dölja rynkor och se yngre ut

av Titti Carlberg

02 April 2023

Kvinnan delar med sig av sin originella huskur för att dölja rynkor och se yngre ut
Advertisement

Tidens gång är något obönhörligt, som man inte kan kämpa emot, det enda man kan göra är att acceptera och leva med den. Det finns dock människor som inte vill se ålderdomstecken i sina ansikten. Av denna anledning försöker de maskera dem med kosmetika, det vill säga täcka rynkorna med smink, eller mindre operationer.

Huvudpersonen i vår berättelse bestämde sig för att dela sitt originella naturmedel mot rynkor, som gör att hon ser yngre ut, med webbanvändarna. Låt oss se vad det innehåller.

via Yahoo

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Shelly Bailey är en 50-årig kvinna som är känd på sociala medier under pseudonymen Shellybaileyd, hon delar med sig av sina dagliga aktiviteter på sina profiler, och nu vill hon avslöja sitt knep för att se yngre ut, vilket hon anser är bättre än botox. Hon spred en video där hon förklarar att hennes hemlighet är att lägga bananskal en stund över ögonen och därefter svepa bananskalet över hela ansiktet.

"Det finns naturligtvis ingen vetenskap i detta, men jag ser fantastiska resultat. Det fungerar på mig, min hud känns len och jag ser yngre ut, och nu har jag bestämt mig för att dela detta knep med webbanvändarna. På detta sätt spenderar jag också mindre pengar, eftersom jag inte behöver köpa specifika krämer mot rynkor". 

Advertisement

'Some people say it's gross.'

Pubblicato da The Sun su Giovedì 23 marzo 2023

Dermatologen på Cleveland Clinic, Taylor Bullock håller med henne om att det inte finns några vetenskapliga bevis som stöder dessa påståenden. När man gör ett sådant uttalande och uppmanar människor att följa ens exempel, bör man alltid göra det med stor försiktighet. Faktum är att man aldrig kan vara säker, utan vetenskaplig analys, att resultatet blir det samma på alla människor. 
"De effekter som kvinnan ser beror med största sannolikhet på närvaron av antioxidanter i bananskalet".

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Många personer har kommenterat hennes video. Vissa av dem är emot att använda den här metoden och hävdar att den är ohygienisk: "jag lägger aldrig något slemmigt på mitt ansikte" och "fy vad äckligt"
Medan många andra anser att det är att bra sätt att få hyn att se yngre ut: "förutom att ge bra resultat är det väldigt avslappnande"

Vad tror du?

Advertisement